CULISE! Cine este agresorul omului de afaceri italian ucis la Timisoara? “Hate is heavy, so let it go”, este principiul de viata al tanarului inginer din Satu Mare, de care a uitat in ziua fatidica

A socat o tara intreaga, dupa ce a batut un om de afaceri italian cu atat bestialitate, incat victima a sucombat la numai cateva zile de la incident. Furia fara margini a fost declansata de o usoara tamponare in trafic, pe o strada din Timisoara, in care masina italianului a lovit oglinda retrovizoare a autoturismului cu care circula agresorul.


Un motiv banal, o cearta care a degenerat si a dus la moartea violenta a unui senior in varsta de 63 de ani si distrugerea destinului unui tanar de numai 27 de ani, care avea toata viata in fata.

Dar cine este autorul crimei care a zguduit Romania si a adus Timisoara in prim-planul stirilor de la ora 5?

Absolvent al Colegiului National “Ioan Slavici” din Satu Mare, Dorin Zima a urmat cursurile Facultatii de Mecanica din Timisoara si se pregatea sa-si inceapa cariera de inginer in domeniul automotivelor.

“Hate is heavy, so let it go!” este principiul sau de viata, mentionat si pe pagina de Facebook, de care a uitat in momentul incidentului rutier din 2 august. Isteric, cu inclinatii ascunse spre violenta, dupa cum il descriu fostii sai colegi, si-a dat frau liber furiei si a lovit cu ura. Cu o ura pe care n-a lasat-o sa plece… A urcat din mers pe bancheta din spate a autoturismului victimei, in timp ce aceasta incerca sa evite conflictul si sa plece de la fata locului, si l-a lovit salbatic din spate, in cap si in zona cervicala, pe care i-a fracturat-o. Rani, incompatibile cu viata, dupa cum aveau sa constate medicii.

Arestat preventiv, cu destinul frant, Dorin Zima isi asteapta pedeapsa. Risca pana la 12 ani de inchisoare. Si cand te gandesti ca, in 2008, la turneul de baschet pentru liceeni “Fii fair-play”, organizat la Satu Mare, sportivul Dorin Zima a fost declarat cel mai tehnic si mai disciplinat jucator… (G.I.)

 

10 thoughts on “CULISE! Cine este agresorul omului de afaceri italian ucis la Timisoara? “Hate is heavy, so let it go”, este principiul de viata al tanarului inginer din Satu Mare, de care a uitat in ziua fatidica

  1. Alt inginer mecanic. Ca si malcoci de la sindicatul politistilor timiseni. Nu v-am zis eu ca inginerii astia sunt dusi cu capu ? Hai ca asta e ocupat acum asa ca geana pe 2NEl. Cine stie ce-l mai trazneste mintea si pe asta ?

  2. Textul asta a fost pus pe Fb ieri cred, dupa ce au inceput sa curgă comentariile catre el. Probabil ca familia, sau sora lui le stergeau la câteva ore, apoi au pus sus treaba asta cu ura, apoi au închis contul, ca nu mai faceau fata comentariilor. Nu trebuie atribuita bestiei aceasta fraza, induce lumea in eroare, el e doar o bestie.

  3. Habar nu aveti ce s a intamplat de fapt si va dati cu parerea, sunteti doar niste bieti oameni creduli si naivi care citesc un articol si se lasa dusi in eroare de exagerarile unui ziarist emancipat, care fabuleaza, nu a existat vreo bataie cu bestialitate. Vai si amar de capul vostru , oameni plini de ura…care n au altceva de facut,.. ati fost de fata?? ati vazut ceva ?? nu povestea fabuloasa pe care o scrie un ziarist care vrea sa iasa in evidenta si scrie ceva senzational. Va lasati prea usor manipulati cand habar nu aveti ce s a intamplat si nici n ati fost de fata.

  4. Dar tu, Thyo, ai fost de fata, ai vazut ceva? Cand in urma unor lovituri victima moare, bataia e…prietenoasa, sau cum? Alti oameni sunt plini de ura si prietenul tau o fi fost plin de fair play, buna credinta, bun simt si caracter. Zi-ne tu cum a fost. Micutului i s-a parut arogant omul asa ca i-a dat o lectie: moartea. Cel mai probabil nu are nici remuscari.

  5. Tocmai pentru stiu situatia mai bine decat tine Lia spun asta,ca nu a fost vorba de nici o bataie cu bestialitate si ca se exagereaza mult in articol. Tu in schimb te lasi dusa in eroare de presa si mass media , felicitari !!! esti printre cei care cred tot ce se scrie in ziare si apare la tv. Ai dat tu verdict desteapta satului. Tu esti micuta si ai creierul si mai micut sau nimicut sau poate chiar deloc, si mai stii tu daca omul are remuscari sau nu, stii chiar si cum a gandit. Asa le mai stii tu pe toate, dar ce ti mai plac telenovele si can canul. Dute si pune mana pe o carte ca ar fi mai bine si nu mai judeca pe nimeni, vezi ti de viata ta umila si mediocra ca si pana acum.

Leave a Reply