EXCLUSIV! Replici taioase la Primaria Giroc, dupa ce primarul a evacut din birou o avocata primita in audienta! “Este disperat sa nu i se insceneze ceva!”

Primita in audienta de primarul localitatii Giroc, Ionel Toma, pentru a discuta pe marginea eliberarii unei autorizatii de constructii pentru un dezvoltator imobiliar, avocata Carmen Obirsanu a avut surpriza sa fie evacuata din birou dupa numai cinci minute de discutii, fara sa fi ajuns la vreun consens cu edilul.


Mai mult, in momentul in care a parasit cabinetul, avocata a fost socata sa-l auda pe primar ordonandu-i secretarei, pe un ton insinuant, sa intre rapid si sa curete incaperea.

“M-a enervat la culme tupeul primarului, care aproape ca ne-a acuzat ca am incercat sa-i inscenam ceva. Cum sa-i spui secretarei – intra si curata dupa astia? Este un gest lipsit de cea mai elementara politete fata de o doamna. Nu m-am putut abtine si i-am spus ca, daca in biroul sau pute, asta se datoreaza altor motive, nu prezentei noastre!”, ne-a dezvaluit Carmen Obirsanu.

Motivul prezentei avocatei in biroul primarului din Giroc a fost unul destul de interesant. Ionel Toma a conditionat eliberarea autorizatiei de constructie de o donatie insemnata din partea clientului sau.

“Din cele 6 hectare de teren pe care le detine clientul meu, primarul Ionel Toma a cerut 1,8 hectare, cu titlu gratuit, motivand ca pamantul este necesar pentru trasarea bulevardului si a strazilor alaturate. I-am atras atentia ca nu este corect ceea ce face, in mod legal primaria trebuie sa-i despagubeasca pe cei care renunta la teren cu potential imobiliar in interes public. Ca si in cazul exproprierilor. Primarul nu a fost de acord si discutia noastra s-a terminat brusc”, mai spune Carmen Obirsanu.

Apropiati ai edilului din Giroc spun ca, dupa ce a fost citat de mai multe ori la DNA, in urma unor plangeri penale ale dezvoltatorilor imobiliari din comuna, Ionel Toma este disperat sa nu i se insceneze ceva, motiv pentru care a devenit foarte prudent in relatia cu toti cei care vin sa ceara ceva de la primar. Deocamdata, primarul din Giroc nu a putut fi contactat pentru a-si spune opinia fata de acest incident. (V.E.)

2 thoughts on “EXCLUSIV! Replici taioase la Primaria Giroc, dupa ce primarul a evacut din birou o avocata primita in audienta! “Este disperat sa nu i se insceneze ceva!”

  1. Asta-i modul de lucru al dlui primar pe viata si al acolitilor lui , este totul în dispretul legii si al bunului simt , acolo se imtâmplă lucruri doar ca vrea el si dupa bunul lui plac , nu au nici o legatura cu legea . iar daca pute la el în birou este simplu fapt ca sta de prea mult timp acolo si s-a imputit , e timpul sa mai lase si pe altii

  2. Sigur a sunat o pe Carmen Martinov si la DNA Timis sa anunte ca sponzorizarea solicitata era in interesul comunei si nu al partidului..in plus acum daca Pomohaci a ramas fara biserica poate il aduce la Giroc sa i cante!?

Leave a Reply