Maria Grapini loveste din nou! “Care este imagine castigatoare ca imagine propusa pentru a fi imaginea Romaniei”, este noul sondaj de mare exceptie lansat de politiciana pe Facebook

Europarlamentarul Maria Grapini, cunoscuta pentru numeroasele greseli gramaticale facute in mesajele de pe Facebook,  a avut o noua postare devenita virala, chiar de Ziua Limbii Romane. Aceasta a publicat doua fotografii si mesajul:


“Azi,de Ziua limbii romane as vrea sa decidem care este imagine castigatoare ca imagine propusa pentru a fi imaginea Romaniei.Pe primele doua locuri in ordinea voturilor au fost acestea:astept votul dumneavoastra pana la sfârșitul zilei.Spor la lucru!”

Gafele de limba romana ale europarlamentarului roman au dus chiar la lansarea “Grapinizer.com”, unealta utila pentru toti cei care doresc sa “grapinizeze” textele.

In septembrie 2015, Grapini  a primit o diploma de excelenta pentru eforturile neobosite de “promovarea limbii romane, a culturii si spiritualitatii nationale”, acordate de Asociatia Culturala Constantin Brancusi din Timisoara.

Postarea de joi a atras peste 100 de comentarii, dintre care mentionam cateva:

“Eu votez imaginea imaginii imaginate de imaginatia mea imaginara. Sa ne traiti, stimata doamna, ca ne dati motive sa ne amuzam. Pacat ca aia din Parlamentul European nu stiu romana, ca s-ar amuza si ei teribil.”

“Doamna Grapini, ne-ati face un mare favor, celor care vorbim, si scriem corect romaneste, daca v-ati da demisia, din viata publica, dar si de pe Facebook. Va multumeste un intreg popor care are cel putin 4 clase scolare.”

“Wtf, propozitia asta ar face sa rada s-un copil de la clasa pregatitoare. Doamna Grapini, asta poate fi declarat un viol la adresa limbii romane!”

La scurt timp de la noua “lovitura” data limbii romane, postarea Mariei Grapini a disparut de pe Facebook. (Mara Ion)

 

Leave a Reply