RECHIZITORIU! Biciclete recuperate si hoti calificati trimisi in judecata la Timisoara! Procurorii au inceput sa-i preseze pe politisti sa-si faca treaba in dosarele furturilor de biciclete

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au finalizat urmarirea penala si, prin rechizitoriul nr. 5544/P/2017 din 03.08.2017, au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Alisabetei Tiberiu Ion, cercetat sub aspectul savarsirii in stare de recidiva a trei infractiuni de furt calificat.


Potrivit rechizitoriului, la data de 1 iunie 2017, in jurul orelor 1800, prin folosirea de chei mincinoase, inculpatul ar fi sustras bicicleta marca MTB, apartinand persoanei vatamate T.S.L., ce se afla asigurata prin legare cu cablu, in rastelul special amenajat in fata centrului comercial Shopping City, din municipiul Timisoara, strada Calea Sagului, nr. 100, judetul Timis, cauzand astfel un prejudiciu in patrimoniul persoanei vatamate estimat la suma de 450 lei.

De asemenea, la  data de 7 iunie 2017, in jurul orelor 18,30, prin folosirea de chei mincinoase, inculpatul ar fi sustras bicicleta marca Mongoose apartinand persoanei vatamate C.L., ce se afla asigurata prin legare cu cablu, in rastelul special amenajat in fata centrului comercial Shopping City din municipiul Timisoara, cauzand astfel un prejudiciu in patrimoniul persoanei vatamate estimat la suma de 500 de lei.

Totodata, la data de 8 iunie 2017, in jurul orelor 18,30, prin folosirea de chei mincinoase, inculpatul ar fi sustras bicicleta marca Fischer, apartinand persoanei vatamate V.R.L., care se afla asigurata prin legare cu cablu, in rastelul special amenajat in fata centrului comercial Shopping City din municipiul Timisoara, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 500 lei.

De asemenea, prin rechizitoriul cu nr. 6571/P/2017 din data de 17.07.2017, al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, s-a dispus trimiterea in judecata a inculpatului Toth Gratian Cristian Moreno cercetat sub aspectul savarsii infractiunii de furt calificat si a inculpatului Stanciu Samir cercetat sub aspectul savarsirii in stare de recidiva a infractiunii de complicitate la furt calificat.

“In fapt, s-a retinut ca, in data de 6 iulie 2017, pe timp de zi, inculpatul Toth Gratian Cristian Moreno, ajutat de coinculpatul Stanciu Samir, ar fi sustras o bicicleta marca Mifa, apartinand persoanei vatamate S.N., bicicleta aflata in casa scarii imobilului nr. 12 de pe strada Alexandru Ioan Cuza din Timisoara, cauzand un prejudiciu estimat la suma de 1.300 de lei”, ne-a comunicat procurorul Raluca Nor-Bosnea.

Ambele dosare au fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Timisoara. (Mara Ion)

One thought on “RECHIZITORIU! Biciclete recuperate si hoti calificati trimisi in judecata la Timisoara! Procurorii au inceput sa-i preseze pe politisti sa-si faca treaba in dosarele furturilor de biciclete

  1. Procurorii sa-i preseze pe politisti? Buna asta…la fiecare cateva zile politistii prind hoti de biciclete si in in cel mai rau caz infractorii sunt retinuti pt 24 de ore…

Leave a Reply