ACCIDENT! Fratele unui celebru cantaret de muzica populara din Banat a decedat in urma unui accident de circulatie! Acesta se afla intr-o masina condusa de un politist de la IPJ Arad

Fratele unui celebru cantaret de muzica populara din Banat a incetat din viata, in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2, in urma unui tragic accident de circulatie care a avut loc pe soseaua Oradea – Arad, la intrarea in orasul Chisineu Cris.


Este vorba despre Cristian Dragan, fratele cantaretului de muzica populara Lucian Dragan, care activa tot in lumea muzicii populare, fiind maestru in cantarile la orga.

Victima se afla pe scaunul din dreapta fata al unui autoturism la volan caruia se afla un barbat de 39 de ani, politist in cadrul IPJ Arad.

Primele cercetari arata faptul ca acesta a pierdut controlul asupra directiei de mers, intrand cu autoturismul intr-un copac. In urma impactului violent, cei doi au fost proiectati in afara masinii. Muzicantul a decedat pe loc.

„Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, in afara localitatii Chisineu Cris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara partii carosabile si intrand intr-un copac.

In urma impactului, atat soferul cat si pasagerul de pe scaunul din dreapta fata au fost proiectati in afara autoturismului. Pasagerul a decedat pe loc, iar conducatorul auto a fost ranit grav. Se continua cercetarile, in cauza fiind intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat inspectorul principal de politie, Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Pentru acordarea primului ajutor a intervenit SMURD Chisineu Cris. Paramedicii l-au stabilizat pe soferul ranit, apoi au plecat cu el spre Spitalul Judetean Arad. In intampinarea SMURD Chisineu Cris a venit o autospeciala SMURD de la Arad care l-a preluat pe ranit, transportandu-l la Arad, la spital. (V.E.)

Leave a Reply