ACCIDENT! Un pilot de curse a decedat in timpul desfasurarii Campionatului National de RALLY „Bucovina-2017”! Bolidul de concurs s-a izbit de un cap de pod la peste 150 km/h

Un pilot de curse a decedat, sambata, in urma unui tragic accident care a avut loc in timpul desfasurarii Campionatului National de RALLY „Bucovina-2017”, informeaza publicatia de limba romana Libertatea, din Cernauti.


Bolidul marca „Volga” condus de Sergii Korabelnikov, pilot originar din regiunea Odesa, a intrat in coliziune cu un parapet de beton, in zona localitatii Spasyka, la hotarul dintre raioanele Chitmani si Storojinet.

In urma impactului deosebit de violent, produs la peste 150 km/h, masina a iesit in decor, unde s-a rasturnat de mai multe ori.

Korabelnikov a decedat la locul accidentului, iar copilotul masinii a fost transportat in stare grava la spital.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, astazi au aparut imagini cu masina de concurs implicata in accidentul mortal de la hotarul raioanelor Chitmani si Storojinet, din timpul Campionatului National de RALLY „Bucovina-2017”, din care se poate deduce forta deosebita a impactului. (C.R.)

Leave a Reply