ACCIDENT! Politist in stare grava, dupa ce a fost acrosat de un TIR pe autostrada! Un elicopter SMURD l-a transportat la spital, insa starea sa este critica

Un politist de la Politia Autostrazi a fost ranit grav, luni dimineata, intr-un accident produs pe Autostrada A1 Sibiu-Sebes, in zona Aciliu.


Aflat in misiune pe autostrada, politistul a oprit autospeciala pe care o conducea si a coborat sa verifice o autoutilitara oprita pe banda de urgenta. A fost acrosat de un tir care circula spre Sebes, fiind aruncat intr-un parapet aflat in afara partii carosabile. In urma evenimentului, politistul a fost ranit grav, fiind preluat de un elicopter si transportat de urgenta la spital.

„E un coleg de la politie care a fost lovit, aflandu-se la datorie, de un TIR pe autostrada. S-a deplasat in prima faza un echipaj terestru, care l-a intubat, fiind in stare critica. Elicopterul va decola cu el la Spitalul de Urgenta Mures, unde este asteptat. Zborul e in jur de 20 de minute. E in stare critica, atat pot sa spun”, a declarat, imediat dupa accident, secretarul de stat Raed Arafat.

Potrivit InfoTrafic Politia Romana, circulatia rutiera a fost oprita pe Autostrada A Sibiu-Deva, pe sensul de mers catre Deva, intre kilometri 274 si 275, insa, dupa finalizarea cercetarilor la fata locului, incepand cu ora 11,15, traficul a fost redeschis.

Politistul ranit (D.H.) are 26 de ani si este din Medias. Soferul TIR-ului implicat in accident are 44 de ani si este din Sibiu. Celalalt autovehicul, o autoutilitara, era condus de un hunedorean in varsta de 28 de ani. (V.E.)

Leave a Reply