BREAKING NEWS! Agentul de politie prins in flagrant de DGA Timisoara in timp ce intermedia impacarea partilor dintr-un dosar, lasat liber de procurori    Chestorul Bogdan Despescu a fost demis de la sefia IGPR, functia sa uramad sa fie preluata de chestorul Catalin Ionita, directorul DGA din cadrul MAI    Un fost jurnalist din Timisoara, batut intr-o parcare din Calea Girocului de nepotul balerinei Rodica Murgu    Adam Craciunescu a fost validat in CA al Societatii de Drumuri Municipale, dupa ce a dovedit ca n-a fost incompetent la Romsilva     La Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara au incepu miscarile de culise care pregatesc alegerile generale de luna viitoare    Partidul socialistilor din Republica Moldova solicita ca Traian Basescu sa fie declarat persona non-grata peste Prut

EXPLOZIV! Dosar penal pentru tiganii cu BMW care au terorizat pietonii din centrul Timisoarei! Dupa amenzi contraventionale de peste 2.000 de lei, cei doi bengailo risca pana la 2 ani de inchisoare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Isprava a doi tigani din Timisoara, care au transmis pe Facebook o cursa nebuna cu BMW-ul prin centrul istoric al orasului, accelerand pe linia de tramvai si injurand pietonii ca la usa cortului, a fost sanctionata cu mai multe amenzi contraventionale.

Dupa ce Sectia 1 Politie le-a aplicat doua sanctiuni, una de 1.600 de lei pentru nerespectarea legislatiei rutiere si alta de 200 de lei pentru injurii, a venit randul Politiei Locale sa arate ca Timisoara nu este sat fara caini.

„A fost identificat, in urma investigatiilor proprii si a imaginilor de pe camerelor video, conducatorul autovehiculului care s-a filmat, impreuna cu un prieten, circuland cu autoturismul marca BMW prin zona centrala restrictionata, respectiv pe strazile E. Caruso, Gen. Praporgescu, Piata Libertatii, iesind ulterior pe liniile de tramvai catre Piata 700. M. Ș., 26 de ani, cu domiciliul in Timisoara, a recunoscut ca a condus autovehiculul cu numere straine, fiind sanctionat cu amenda maxima prevazuta de Codul Rutier pentru patrunderea pe strazi cu accesul interzis, respectiv 435 lei si doua puncte penalizare la permis”, au transmis reprezentantii Politiei Locale.

Problemele cuplului de teribilisti Stefan Macula si Gustimondialu Artistu’ nu se opresc aici. Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie Timis s-a autosesizat si, dupa audierea pietonilor care au fost claxonati si injurati de ocupantii BMW-ului penal, a decis intocmirea unui dosar penal pentru comiterea infractiunii de tulburarea linistii si ordinii publice.

“Doar amendarea celor doi teribilisti, care au terorizat pietonii si au constituit un real pericol pentru circulatia rutiera, era o sanctiune prea blanda in raport cu gravitatea faptei. Decizia IPJ Timis este una binevenita, pentru a se descuraja astfel de fapte iresponsabile, care nu fac cinste orasului nostru”, spune avocatul Florin Kovacs.

In cazul in care vor fi gasiti vinovati, Stefan Macula pilotu’ de raliu si Gustimondialu Artistu’ risca pana la 2 ani de inchisoare sau amenda penala. (V.E.)

https://web.facebook.com/cristibrancovan/videos/1462891397113607/

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

4 Responses to EXPLOZIV! Dosar penal pentru tiganii cu BMW care au terorizat pietonii din centrul Timisoarei! Dupa amenzi contraventionale de peste 2.000 de lei, cei doi bengailo risca pana la 2 ani de inchisoare

 1. Mihai says:

  Nu am gasit in codul rutier competenţe pentru Politia Locală. Ori stirea este eronată, ori poliţiştii locali comit abuzuri.

 2. Mihai says:

  Art. 109, alin. 1 şi 2 din codul rutier.

 3. ion says:

  ART. 109
  (1) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac direct de catre politistul rutier, iar in punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei, de catre politistii de frontiera.
  (2) Constatarea contraventiilor se poate face si cu ajutorul unor mijloace tehnice certificate sau mijloace tehnice omologate si verificate metrologic, consemnandu-se aceasta in procesul-verbal de constatare a contraventiei.
  Aici e vb de politistul local?Parca scrie politistul rutier sau de frontiera,nu local….

Leave a Reply

%d bloggers like this: