ACCIDENT! Doi agenti de la Sectia 2 Politie Timisoara au ajuns la spital, dupa ce autospeciala cu care se deplasau la o interventie, avand semnalele optice pornite, a fost lovita de un BMW!

Doi politisti au fost raniti, joi seara, dupa ce autospeciala cu care se deplasau la o interventie, si care avea semnalele luminoase in functiune, a fost lovita de o alta masina, la iesirea din Timisoara spre orasul Buzias.


Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis, Ancuta Morariu, a declarat ca in autospeciala de Politie se aflau doi agenti ai Sectiei 2 din Timisoara, iar autospeciala avea semnalele optice in functiune.

“Politistii de la Sectia 2 Politie din Timisoara au fost semnalati prin 112 cu privire la producerea unui eveniment pe raza de competenta. In momentul in care au incercat sa se indrepte catre locul evenimentului au fost loviti de un autoturism. Trebuie mentionat ca autospeciala de Politie avea semnalele optice in functiune”, a spus Ancuta Morariu.

In urma accidentului, cei doi politisti au fost raniti, fiind transportati la spital.

Conform primelor date de la locul accidentului, impactul s-a produs dupa ce echipajul de Politie a incercat sa intoarca masina pe axul drumului, fiind lovit de un autoturism BMW care circula in acelasi sens, dinspre Timisoara spre Buzias. (V.E.)

Leave a Reply