ACCIDENT! O soferita de 19 ani din Timis s-a ales cu dosar penal, dupa ce a provocat un accident de circulatie soldat cu cinci victime

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pentru o soferita de 19 ani,  din Timis, care a provocat un grav accident de circulatie, soldat cu cinci victime.


Evenimentul s-a produs, sambata dimineata, pe drumul european E70, in apropiere de Timisoara. Tanara aflata la volanul unui Volkswagen Passat a virat fara sa se asigure, in zona noilor depozite dintre Remetea Mare si Timisoara, si a intrat in coliziune cu un alt Volkswagen condus regulamentar de un sofer in varsta de 29 de ani.

In urma impactului deosebit de violent, masina care circula regulamentar a fost proiectata intr-un suv Hyundai, care astepta pe marginea drumului pentru a se incadra in trafic.

La locul interventiei s-a deplasat urgent o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD si sapte subofiteri din cadrul Detasamentului 1 de Pompieri din Timisoara, doua ambulante si un echipaj de Politie Rutiera.

“Victimile au fost constiente si cooperante, fara persoane incarcerate”, ne-au comunicat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al Judetului Timis.

Doua dintre cele cinci victime au refuzat sa fie transportate la spital, astfel ca doar trei au fost duse la unitatea medicala de urgenta pentru primirea de ingrijiri medicale. Politia Rutiera continua cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul. (Mara Ion)

 

 

Leave a Reply