DECLINARE! Judecator din Timisoara anchetat penal, dupa ce a decis ca Ovidiu Tender sa-si ispaseasca integral pedeapsa cu inchisoarea! Milionarul solicita despagubiri de 1 milion de euro/luna

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara urmeaza sa stabileasca daca judecatorul Gheorghe Bugarsky a incalcat legea in dosarul in care a decis ca Ovidiu Tender sa execute integral pedeapsa de 12 ani si 7 luni de inchisoare, la care a fost condamnat in 2014, dupa ce a admis contestatia procurorilor DIICOT impotriva sentintei Tribunalului Arad, din 25 mai 2017 prin care pedeapsa milionarului a fost redusa la 9 ani si doua luni de inchisoare.


Decizia magistratului de la Curtea de Apel a starnit mania lui Tender, care a sesizat DNA Timisoara cu o plangere pentru abuz in serviciu, solicitand tragerea la raspundere penala a lui Gheorghe Bugarsky pentru refuzul nejustificat de a respecta legea.

“Execut o pedepasa privativa de libertate pentru fapte care nu sunt prevazute de legea penala, urmand sa ma constitui parte civila in cadrul procesului penal cu suma de 1 milion de euro pentru fiecare luna de detentie executata incepand cu iunie 2017 pana la data eliberarii din penitenciar”, se precizeaza in plangerea lui Ovidiu Tender.

Procurorul Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, a decis, la data de 1 august, declinarea competentei de solutionare a dosarului penal 100/P/2017 in favoarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara. In opinia sa, exista indicii privind “pretinsa savarsire de catre magistratul Gheorghe Bugarsky, din cadrul Curtii de Apel Timisoara, a infractiunii de abuz in serviciu”, prin incalcarea cu buna stiinta a Constitutiei Romaniei si a altor dispozitii legale. (G.I.)

One thought on “DECLINARE! Judecator din Timisoara anchetat penal, dupa ce a decis ca Ovidiu Tender sa-si ispaseasca integral pedeapsa cu inchisoarea! Milionarul solicita despagubiri de 1 milion de euro/luna

  1. JUDECATORII SUNT INAMOVIBILI,NU POT FI JUDECATI PT SENTINTELE DATE!!!!!
    DE CE SCRIETI FARA SA CITITI CONSTITUTIA SI LEGILE????

Leave a Reply