Don Juan de Lugoj arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce a folosit un cutit pentru a transa o problema de cazinou

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus punerea in miscare a urmaririi penale fata de inculpatul Voda Marcus Juan, 20 de ani, din Lugoj, acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa de omor.


Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat ca, in noaptea de 25 septembrie 2017, in jurul orelor 0,45, in apropiera unui cazinou din Lugoj a izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului exagerat de alcool.

In toiul scandalului, Voda Marius Juan a scos un briceag si i-a aplicat persoanei vatamate R.N.A., 29 de ani, din judetul Olt, o lovitura in partea stanga a pieptului, provocandu-i o plaga injunghiata la nivelul hemitoracelui stang anterior, penetranta in cavitatea toracica, leziune traumatica ce a pus in primejdie viata persoanei vatamate.

Victima a fost transportata de urgenta la spitalul din Lugoj, unde medicii au stabilit ca lama cutitului i-a atins unul din organele vitale si au decis sa il transfere la Spitalul Judetean Timisoara.

Agresorul a fost retinut si prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului pentru o perioada de 30 de zile. (V.E.)

 

 

Leave a Reply