EXPLOZIV! Inspectoratul de Politie Timis, la un pas de executare silita pentru plata a 150.000 de euro in dosarul politistului din Gataia condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte

Abia numit in functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis (IPJ), comisarul sef Alin Petecel va fi nevoit sa treaca printr-un adevarat tsunami financiar pentru institutie.


Instanta de judecata a incuviintat, in data de 18 august, executarea silita a IPJ Timis pentru o datorie de 150.000 de euro, suma reprezentand valoarea daunelor morale stabilite de Tribunalul Timis in dosarul fostului sef al Politiei Gataia, comisarul sef Daniel Disaga, condamnat la 5 ani de inchisoare pentru loviri si vatamari cauzatoare de moarte.

Rudele barbatului care a decedat in sediul Politiei Gataia, in august 2014, ca urmare a unei lovituri, dupa cum apare in expertiza medico-legala, s-au constituit parti civile in proces cu suma de 1,5 milioane de euro, insa judecatorii au decis ca inculpatul, in solidar cu IPJ Timis, sa plateasca despagubiri de “doar” 150.000 de euro (Hotararea nr. 471/2016).

Atat concubina victimei, Gabriela Budescu, cat si cei doi copii ai cuplului, cu varste de 19 si 12 ani, au de primit cate 50.000 de euro. In conditiile in care, in cele aproape doua luni trecute de la ramanerea definitiva a sentintei, IPJ Timis nu a virat niciun euro din aceasta datorie, in data de 17 august, Gabriela Budescu a cerut si a primit incuviintarea instantei pentru declansarea executarii silite.

In cazul in care IPJ Timis nu va raspunde notificarii formulate de executorul Anca Marghescu, este posibil ca, in perioada imediat urmatoare, sa asistam la instituirea procedurii sechestrului si scoaterea la licitatie publica a bunurilor IPJ Timis. (G.I.)

 

One thought on “EXPLOZIV! Inspectoratul de Politie Timis, la un pas de executare silita pentru plata a 150.000 de euro in dosarul politistului din Gataia condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte

  1. Eu zic sa reintroduca in lot echipele la dublu : nea sorin – nea florin si respectiv nea marcel – nea sandel si rezolva ei problema pentru ca sunt niste sportivi redutabili. Parerea mea…..Deci trebuie sa recunoasteti ca am cele mai bune idei , deci raman in continuare cel mai mare idiot, asa cum ma si stiti…hai va pup!

Leave a Reply