INCIDENT! Turisti blocati pe aeroportul din Timisoara, dupa defectarea aeronavei Blue Air care trebuia sa-i transporte in Grecia! Pasagerii au refuzat sa se reimbarce in avionul reparat

152 de pasageri care ar fi trebuit sa zboare, vineri, din Timisoara spre Heraklion (Creta) au fost debarcati, dupa ce a fost descoperita o defectiune tehnica inainte de decolare. Dupa rezolvarea problemei, oamenii au refuzat sa plece cu acel avion, potrivit Mediafax.


Dupa ce problema ar fi fost rezolvata, pasagerii au fost din nou imbarcati, insa acestia au refuzat sa mai zboare cu aeronava, solicitand un alt avion.

Andrei Sandu, reprezentant al agentiei de turism prin intermediul careia au cumparat biletele de avion cei 152 de pasageri, a declarat ca vineri seara va ateriza pe aeroportul timisorean o alta aeronava pentru a-i prelua pe turisti.

“Cursa nu a fost anulata, este o intarziere. Cursa este charter, fiind operata de compania Blue Air. Stiu ca s-a descoperit o defectiune tehnica la aeronava, dar ca s-a gasit o solutie, se asteapta o alta aeronava. Aeronava de schimb este in drum spre Timisoara si va ajunge la ora 20,20, iar la ora 20,50 este estimata decolarea spre Heraklion”, a precizat Andrei Sandu.

Pe de alta parte, cursa intarziata din Timisoara ar fi trebuit sa se intoarca din Heraklion in capitala Banatului tot vineri, numerosi pasageri asteptand aeronava pe aeroportul din Creta.

“Stam de trei ore in aeroport in Heraklion, Creta! Trebuia sa plecam la 17,45, dar nici la ora asta nu a decolat din Timisoara aeronava de Blue Air! Cica au incercat de trei ori sa decoleze si nu au reusit! Cei din Timisoara asteapta in jur de ora 21 un alt avion! Problema e ca zborul dureaza doua ore! In cel mai fericit caz ajunge in Creta la 23! Noi cand ajungem acasa?

Suntem toti cu copii mici, nimeni nu ne zice nimic, nu stim ce si cum (informatiile le-am primit de la o prietena din avion care e inca in Timisoara)! Vreau avocat bun pentru despagubiri, ca dupa sase ore de stat aiurea fara nicio informatie oficiala, iasa scandal! Cine se baga sa ma ajute? Suntem nervosi, obositi si flamanzi!”, a scris pe Facebook, vineri, unul dintre pasagerii care asteapta in Creta aeronava din Timisoara. (Mara Ion)

Sursa foto: Facebook

 

One thought on “INCIDENT! Turisti blocati pe aeroportul din Timisoara, dupa defectarea aeronavei Blue Air care trebuia sa-i transporte in Grecia! Pasagerii au refuzat sa se reimbarce in avionul reparat

  1. Sunt unul dintre pasagerii care au așteptat in Timișoara spre Heraklion , 9 ore , iar DEFECȚIUNEA NU A FOST REPARTA NICI CÂND PASAGERII AU COBORÂȚI A DOUA OARĂ , fiindu-ne frica sa decolam cu un avion defect !

Leave a Reply