Jurnalistul Malin Bot, batut de interlopii adusi sa-l pazeasca pe liderul PSD, Liviu Dragnea! “Mi-au dat la coaste si in stomac!” (Vezi VIDEO)

Interlopii adusi de Codrin Stefanescu la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-i asigura paza si protectia liderului PSD Liviu Dragnea, cauzandu-i o grava fractura de imagine, sunt acuzati ca au lovit un jurnalist.


Malin Bot a reclamat faptul ca gorilele aduse de secretarul general adjunct al PSD i-au blocat accesul la instanta suprema si l-au lovit de mai multe ori la coaste si in stomac.

“N-am crezut ca au curajul sa se lege de un jurnalist! Este incredibil. Am crezut ca au venit sa-i intimideze pe oamenii astia, sa-si schimbe declaratiile, nu sa se lege de mine. Nu m-au lasat sa intru la Inalta Curte. M-a luat unul, asa, si mi-au dat, pe aicea, pe jos. Ma doare spatele de innebunesc. Si altul mi-a dat in stomac, aicea, la masina. Ii dau in judecata, o sa merg pana in panzele albe cu acesti interlopi. Este inadmisibil ca un jurnalist sau un cetatean sa fie agresat la Inalta Curte de Casatie si Justitie din ordinul unui politician”, a tunat jurnalistul banatean, inainte de a fi condus de jandarmi la sediu pentru a reclama agresiunea.

Malin Bot a tinut sa-i avertizeze pe Dragnea si pe Stefanescu, in fata colegilor din presa, ca nu va renunta si va merge pana in panzele albe pentru a-i aduce in fata justitiei pe interlopii din clanul Cordunenilor aflati in slujba PSD. (Vlad Enciu)

 

One thought on “Jurnalistul Malin Bot, batut de interlopii adusi sa-l pazeasca pe liderul PSD, Liviu Dragnea! “Mi-au dat la coaste si in stomac!” (Vezi VIDEO)

  1. pe unde mai este “jurnalist” M. Bot? ca in ultima perioada a avut mai multe concedieri decat angajari…

Leave a Reply