Masonul Sorin Dragoi se bate cu Gino Iorgulescu pentru sefia LPF! Vezi ce sustinatori de anvergura are presedintele ACS Poli Timisoara

Actualul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, si presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi, se vor infrunta in alegerile pentru conducerea LPF, care vor avea loc peste doua saptamani.


“Liga Profesionista de Fotbal anunta pe aceasta cale ca in ziua de 6 octombrie 2017 a expirat termentul pentru depunerea candidaturilor la functia de presedinte al LPF pentru mandatul 2017-2022. Va informam ca actualul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, si-a depus candidatura, indeplinind toate procedurile necesare, la fel si presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi”, se arata pe site-ul LPF.

La aceste alegere isi anuntase candidatura si fostul presedinte al clubului Otelul Galati, Marius Stan, insa demersul sau nu s-a mai concretizat.

Adunarea Generala pentru alegerea presedintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Chiar daca nu are prea multe in comun cu fenomenul fotbalistic national, experienta sa de conducator al unei echipe de fotbal fiind minima, Sorin Dragoi are mari sanse sa fie ales in fruntea LPF, datorita lobby-ului puternic facut in favoarea sa de persoane cu influenta, printre care liderul PSD, Liviu Dragnea, fost coleg de liceu, masoni dintr-o loja solida din Bucuresti, dar chiar si vedeta Pro TV, Florin Calinescu. (C.R.)

Leave a Reply