Miss Universe Romania 2017! Frumoasele Timisoarei, cu sau fara operatii estetice, sunt asteptate la preselectia pentru cel mai prestigios concurs national de miss (P)

Este deja binecunoscut in lume faptul ca Romania are femei frumoase. Pentru a o alege insa pe cea mai frumoasa dintre cele mai frumoase, care ne va reprezenta tara la Las Vegas, in cadrul competitiei Miss Universe 2017, va avea loc un casting de doua zile, la Bucuresti, in doar cateva zile.


Astfel, in acest week-end, pe 20 si 21 octombrie 2017, incepand cu ora 11, la Premier Palace Spa Hotel se vor aduna frumoasele din intreaga tara sa defileze in rochii elegante de sera, dar si in costume de baie, in incercarea de a convinge juriul ca merita sansa de a reprezenta Romania la competitia internationala Miss Universe din SUA.

Atat fetele familiarizate cu astfel de concursuri, dar si cele care incearca pentru prima data emotiile unei astfel de experiente, sunt asteptate in Bulevardul Ghencea nr.134, la Premier Palace Spa Hotel, daca indeplinesc urmatoarele conditii: au intre 18 si 28 ani si o inaltime minima de 1,65 m. Nu este relevant pentru acest casting daca au sau nu operatii estetice. Este necesar sa aiba la ele pantofi cu toc, rochie de seara si costum de baie.

Cele 30 de finaliste selectionate in urma castingului vor participa la Miss Universe Romania 2017, care va avea loc pe 1 noiembrie 2017.

Aflat la cea de-a 7-a editie in Romania, evenimentul se va desfasura in cadrul celui mai grandios si elegant spectacol de beauty organizat vreodata in tara noastra, intr-una dintre cele mai glam si elitiste locatii din Bucuresti, Magic Place Events Grant.

Norocoasa castigatoare a finalei Miss Universe Romania 2017 ne va reprezenta tara la Las Vegas USA, in data de 26 noiembrie 2017, in cadrul celei mai importante competiti de frumusete din lume, Miss Universe.

In fata a peste 500 de milioane de telespectatori din intreaga lume, romanca ce va fi desemnata Miss Universe Romania va avea sansa de a castiga marele premiu de 100.000 de dolari si de a cuceri inimile lumii intregi. Reamintim ca, in 2016, Romania a fost reprezentata la finala mondiala a Miss Universe, de la Las Vegas, de castigatoarea concursului national de miss, Teodora Dan. (I.P.)

Leave a Reply