O noua umilinta pentru ACS Poli Timisoara! Presedintele clubului, Sorin Dragoi, a obtinut un singur vot la alegerile pentru sefia LPF

Dupa dezastrul de duminica seara, de pe terenul FCSB, unde a incasat nu mai putin de sapte goluri, fara sa traga macar un singur sut pe spatiul portii, ACS Poli Timisoara are parte de o noua infrangere umilitoare.


Presedintele clubului alb-violet, Sorin Dragoi, care a candidat la functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a obtinut un singur vot, si acela venit din partea echipei sale.

Adunarea Generala a LPF, care s-a desfasurat, astazi, l-a reales in cea mai importanta functie a fotbalului profesionist din Romania pe fostul fotbalist Gino Iorgulescu, cu 13 voturi fata de 1 primit de contracandidatul sau, presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi.

La sedinta Adunarii Generale de luni au avut drept de vot reprezentantii celor 14 cluburi din Liga I. Au fost alegerile cu cel mai mic numar de votanti din istoria Ligii Profesioniste de Fotbal, deoarece odata cu scaderea numarului de echipe din Liga I la 14, s-a micsorat automat si numărul cluburilor din cadrul LPF.

Gino Iorgulescu (61 de ani) a fost ales pentru prima oara presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, fata de cele 7 primite de contracandidatul sau de atunci, Dumitru Dragomir. (C.R.)

 

 

Leave a Reply