Traian Basescu pune umarul la prima victorie a PMP la o primarie din Timis! Oferta electorala a Arancai Irina Valea pentru locuitorii din Checea, considerata foarte realista

Prezent in Timis pentru a o sustine pe Aranca Valea in cursa pentru functia de primar al comunei Checea, Traian Basescu a prezentat oferta electorala a candidatului PMP, dar a dezvaluit si cum se descurca din pensia de fost presedinte al Romaniei, care ramane sursa cea mai sigura de venit.


”Pensia mea a evoluat pozitiv, trebuie sa recunosc. Am iesit la pensie cu 2.985 de lei pe data de 4 noiembrie 2014, mi s-a marit, am ajuns la 3.300 de lei si daca va mai fi o marire, vor mai fi probabil vreo 300 de lei in plus. Eu mai beneficiez de prevederea legala ca un fost presedinte primeste si 75% din salariul presedintelui. Dar nu poti sa stii niciodata cand se supara Parlamentul si iti taie facilitatea aceasta, asa ca baza este pensia”, a afirmat Traian Basescu, intr-o conferinta de presa.

Revenind la candidatul PMP la Primaria Checea, fostul presedinte al Romaniei, actual lider al Miscarii Populare, a apreciat ca oferta sa electorala este foarte realista si tine cont de problemele oamenilor din comuna.

Astfel, problema izolarii comunei de restul judetului se va rezolva prin infiintarea unei rute de transport catre Carpinis-Jimbolia, dar se are in vedere si asigurarea de lemne de foc pentru familiile nevoiase, plata ajutoarelor sociale pentru locuitorii fara posibilitati materiale, in conditiile in care, in prezent, nicio persoana nu beneficiaza de acest ajutor de la stat, instalarea unui bancomat in centrul comunei, finalizarea lucrarilor la gradinita si autorizarea functionarii acesteia, punerea in posesia pe terenurile din islazul comunei, rezolvarea problemei apometrelor, dar si montarea unui sistem video de supraveghere in centrul comunei. (Mara Ion)

Leave a Reply