EXCLUSIV! Casa de piatra a deputatului Matei Suciu, sparta chiar in noaptea nuntii! Hotii au pradat vila parlamentarului din comuna Sag, de unde au sustras bijuterii si bani

Nunta deputatului Matei Suciu cu aleasa inimii sale, Anca, celebrata la un restaurant de fite de la periferia Timisoarei, a fost umbrita de un incident nefericit, care i-a adus pe politisti la vila sa chiar inainte sa-si fi facut socoteala darurilor.


Profitand de faptul ca deputatul PSD este ocupat cu primirea invitatilor si paza miresei, pentru ca aceasta sa nu fie furata, in noaptea de sambata spre duminica, indivizi necunoscuti au facut o vizita inopinata la resedinta sa din Sag, de unde, fireste, n-au plecat cu mana goala.

In conditiile in care usa imobilului era inchisa, iar alarma se pare ca n-a functionat, hotii au intrat pe geamul de la baie, apoi au scotocit prin toata casa dupa bunuri de valoare.

Au “curatat” locuinta parlamentarului de bijuterii si bani, dupa care au plecat linistiti, convinsi ca mirele nu va pleca intempestiv de la nunta pentru a-i surprinde in flagrant. Valoarea prejudiciului nu se cunoaste cu exactitate, insa este de presupus ca paguba a fost acoperita din darurile de la nunta, in conditiile in care la petrecere au participat peste 300 de persoane.

Spre deosebire de nunta colegului sau de partid, Ioan Mateescu, din urma cu cativa ani, unde a fost vazuta toata floarea cea vestita a PSD, de aceasta data, invitatia la nunta deputatului care a votat pentru caderea Guvernului Grindeanu a fost onorata doar de cativa prieteni social-democrati de suflet, majoritatea primari prin comunele Timisului. Nici o figura marcanta a partidului, de pe plan local sau national, nu a dansat la nunta lui Matei Suciu.

Unul dintre cele mai exotice cadouri primite de deputat, alaturi de plicuri si diverse obiecte, a fost cantareata Anda Adam, care a facut show cu piesele sale celebre, printre care si cantarea de tip mesaj adresata electoratului de stanga – “Nu ma uita!”. In rest, atmosfera de joc si voie buna a fost intretinuta de cunoscutul rapsod popular din Banat, Petrica Miulescu Irimica. Casa de piatra! (Mara Ion)

Leave a Reply