Jurnalistul timisorean Raico Cornea, noul director intermar al TVR1. Avansarea in staful televiziunii publice a fost decisa de noul presedinte Doina Gradea

Raico Cornea, care in trecut a fost membru in Consiliul de Administratie al postului public, a fost numit in functia de coordonator cu atributii de Director interimar al Departamentului TVR 1.


Jurnalistul de la Timisoara vine in locul lui Cristi Coman, care a parasit recent postul public.  Coman avea atributii de sef al TVR dar si de sef al stirilor postului public. Deocamdata, Raico Cornea a preluat doar atributiile de sef interimar al TVR 1.

Pe zona de stiri nu a fost anuntat inca nicio numire, insa sedintele de sumar pentru programele de stiri sunt tinute de Catalin Blebea si Oana Popescu.

Raico Cornea a avut mai multe mandate de membru in Consiliul de Administratie al TVR, acesta reprezentand minoritatile nationale.

In urma cu o saptamana, Vasile Arhire a fost repus pe pozitia de sef al TVR Iasi, tot printr-o hotarare a presedintelui interimar al TVR Doina Gradea. Acesta a mai condus Studioul televiziunii publice din Iasi in perioada 2003-2013.

Doina Gradea nu a detaliat motivele pentru care Raico Cornea si Vasile Arhire au fost numiti. (M.I.)

 

Leave a Reply