Patronul Ingerilor Galbeni se va preda in aceasta seara pentru a fi dus la inchisoare! Curtea de Apel Timisoara a respins apelul la sentinta de 3 ani si zece luni de inchisoare

Curtea de Apel Timisoara a respins apelul declarat de Razvan Nedelcu, patronului firmei de tractari auto Ingerii Galbeni, care a avut o perioada de haiducie prin parcarile orasului, si a mentinut sentinta Judecatoriei Timisoara.


Acuzat de loviri si alte violente, dupa ce a busculat cu masina mai multe persoane, in noiembrie 2015, in timp ce incerca sa fuga dintr-o parcare plina de protestatari, pe strada Intrarea Miresei, seful Ingerilor Galbeni a fost condamnat la 3 ani si zece luni de inchisoare, cu executare.

Totadata, va fi nevoit sa despagubeasca partile vatamate Marco Petrov, Madalin Nuica, Ionut Butoi, Adrian Ionut Semenescu, Alexandru Emilian Popa, Florian Valentin Ciobanu, Bogdan Aurelian Bondar, Valentin Constantin Nicolesco. Cele opt persoane au fost lovite, dupa ce Razvan Nedelcu a urcat in masina si a demarat in tromba din parcarea de pe Intrarea Miresei, pentru a scapa de multimea tot mai furioasa.

Oamenii s-au adunat la fata locului si au inceput sa protesteze, dupa ce profesorul universitar Horia Balta a refuzat sa plateasca taxa discretionara ceruta de Ingerii Galbeni si a fost ridicat cu tot cu masina.

A stat ore in sir pe platforma auto, in propria masina, pana a sosit Razvan Nedelcu sa infrunte multimea infierbantata si sa rezolve problema. A fugit la timp pentru a nu fi linsat, lovind mai multe persoane, iar dupa ce a fost dat in urmarire generala si consemn la frontiera, s-a predat la politie. (G.I.)

Leave a Reply