Aterizare de urgenta la Timisoara! Un avion al companiei Tarom in care se afla si senatorul Alina Gorghiu a revenit la sol din cauza unei defectiuni tehnice

O aeronava a companiei Tarom, care a decolat, sambata, de pe Aeroportul International ”Traian Vuia” din Timisoara, cu destinatia Bucuresti, s-a intors la sol, dupa ce pilotul a anuntat ca sunt probleme tehnice.


In avion se aflau 41 de pasageri, printre care si fostul presedinte PNL, senatorul Alina Gorghiu.

Directorul de Marketing si Relatii Publice din cadrul Aeroportului International Timisoara, Roxana Manasia, a declarat, sambata, ca aeronava a decolat la ora 11,41, iar dupa 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se intoarce, din cauza unor defectiuni tehnice.

“O cursa Tarom a decolat la ora 11,41 de pe Aeroportul Timisoara spre Bucuresti si, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se intoarce. La ora 11.54 a aterizat inapoi la Timisoara”, a afirmat Roxana Manasia.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara, in avion se aflau 41 de pasageri.

“Toti sunt in siguranta si asteapta o alta aeronava care este pe drum, pentru a fi transportati la Bucuresti”, a spus sursa citata.

Alina Gorghiu, fost presedinte PNL, aflata in avionul care s-a intors la sol, scrie pe Facebook: ”Cand iti doresti maxim sa aterizezi in Bucuresti, dar avionul Tarom, din cauza unei defectiuni tehnice, se reintoarce la sol in Timisoara. Si astepti! Cat? O sa aflu candva…”. (Mara Ion)

 

Leave a Reply