PE SURSE! O politista de frontiera de la Aeroportul Timisoara, racolata discret de SRI Timis! Este posibil ca tanara sa revina pe aeroport pentru evaluarea pasagerilor cu risc de securitate

Odata cu venirea toamnei, una dintre cele mai carismatice politiste de frontiera de la Aeroportul International Timisoara a decis sa faca o schimbare importanta in viata sa.


Nu este vorba, cum s-ar putea crede, despre oficializarea relatiei sale discrete cu deputatul Alfred Simonis, fost director pe la aeroportul timisorean, nici despre intrarea in showbiz, dupa ce si-a exersat calitatile de scena la mai multe baluri ale IPA Regiunea 8 Timisoara, alaturi de celebrul cantaret Aurelian Temisan.

Nu, pur si simplu, Corina Avramescu a decis sa-si schimbe profesia si locul de munca. Nimeni nu stie cand a sustinut concursul de ocupare a noului post sau ce alte probe specifice a trecut, cert este ca fosta politista de frontiera, subalterna comisarului Cornel Stoica, seful Sectorului Politiei de Frontiera de la Aeroportul Timisoara, a devenit lucrator cu acte in regula al Serviciului Roman de Informatii.

Deocamdata, tanara a fost repartizata intr-un job de birou la sediul SRI Timis, insa nu este exclus ca, dupa perioada de scolarizare si acomodare cu rigorile muncii de culegere de informatii specifice serviciilor secrete, sa fie trimisa inapoi la Aeroportul International Timisoara pentru a evaluat, discret, riscul prezentat de pasagerii cu probleme care tranziteaza cea mai mare poarta aeriana din vestul Romaniei. (Vlad Enciu)

Update! Deputatul Alfred Simonis ne-a transmis un mesaj in care, spre surprinderea politistelor care se pregateau sa fie domnisoare de onoare, spune ca nu-si mai asuma legatura cu mega curtata Corina Avramescu. “Simt nevoia sa-ti spun ca nu am mai vorbit de 2 ani cu fata asta. Asa, pentru lamurirea adevarului!”

 

One thought on “PE SURSE! O politista de frontiera de la Aeroportul Timisoara, racolata discret de SRI Timis! Este posibil ca tanara sa revina pe aeroport pentru evaluarea pasagerilor cu risc de securitate

  1. Și voi, jurnaliștii “profesioniști” de la ImpactPress, v-ați dat cu stângu-n dreptu, publicând știrea online, “respectând”(?!) astfel toate cutumele publicării informatiilor despre angajații serviciilor de intelligence! Cu știri de genul acesta o să fiți nominalizați în mod sigur pentru celelebrul “THE PULITZER PRIZES” ! La secțiunea “NU FACEȚI CA EI” !

Leave a Reply