Primarul Timisoarei, agent electoral pentru Sorin Dragoi in batalia pentru sefia LPF! “Cu dansul in aceasta pozitie, fotbalul profesionist din Romania isi va avea mult mai bine reprezentate interesele!”

Saptamana decisiva in batalia pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, unde se vor infrunta Gino Iorgulescu si Sorin Dragoi, debuteaza cu mesajul de sustinere al primarului Timisoarei pentru candidatul alb-violet, o adevarata apologie pentru calitatile presedintelui clubului ACS Poli.


“Dl. Sorin Dragoi e mai nou in lumea fotbalului. Anterior, mi-a fost consilier personal la Primarie, cu responsabilitati de city manager, iar apoi, dupa ce am infiintat chiar un post de city manager, a devenit primul ocupant al acestui post.

A facut fata cu brio, in ambele pozitii, ca membru al echipei mele administrative, fara a se implica si politic. Ulterior, l-am rugat sa accepte presedintia Clubului ACS Poli Timisoara, aflat, sub aspect financiar, intr-o situatie foarte grea, mai ales datorita contractelor cu jucatorii extrem de proaste, facute de predecesorii sai.

Am inceput impreuna sa reasezam lucrurile in fagasul lor normal. Astazi, se vad roadele: echipa joaca bine, e, la sfarsitul turului, pe locul 6, inaintea Campioanei en titre, Viitorul si a lui Dinamo. Evident, Sorin Dragoi are un mare merit in asta!

Avand in vedere, pe de o parte, calitatile d-lui Sorin Dragoi, iar pe de alta parte, nevoia de suflu nou la nivelul conducerii LPF, sustin candidatura d-lui Sorin Dragoi pentru functia de Presedinte LPF. Cu dansul in aceasta pozitie, fotbalul profesionist din Romania isi va avea mult mai bine reprezentate interesele, cu competenta, echidistanta si respect fata de lege”, sustine Nicolae Robu intr-o postare plina de speranta pe o retea de socializare. (Carla Radulescu)

One thought on “Primarul Timisoarei, agent electoral pentru Sorin Dragoi in batalia pentru sefia LPF! “Cu dansul in aceasta pozitie, fotbalul profesionist din Romania isi va avea mult mai bine reprezentate interesele!”

  1. De ce oare nu este implicat politic acest personaj? Nu are voie? Nu-i permite legea? Am intrebat si eu apropiatii. Fosta sotie spune ca stie ca este mason. Nu poate sti, daca este inregimentat, doar banuie.

Leave a Reply