Societatea Timisoara, evacuata din sediul pe care-l detine de 27 de ani! Fostul judecator Mihai Decean a ajutat la eliberarea spatiului

Membrii Societatii Timisoara au fost nevoiti, astazi, sa-si stranga dosarele, lucrurile personale, mobilierul si sa elibereze sediul din cladirea Bastionului Theresia, pe care-l detinea de nu mai putin de 27 de ani. Conducerea Consiliului Judetean Timis a decis ca vechiul contract, care a expirat la finele anului 2016, nu mai pote fi prelungit, in conditiile in care societatea condusa de Florian Mihalcea, chiriasa cu titlu gratuit in acel spatiu, nu a obtinut statutul de asociatie de utilitate publica.


“Nu vreau ca comentez despre modalitatea in care va trebui sa parasim Salonul Vega. Exista o sentinta judecatoreasca executorie. Am convocat administratorul cladirii pentru a preda spatiul”, a precizat Florian Mihalcea, in timp ce alti membri au acuzat imoralitatea gestului patronat de CJT.

“Cred ca e o alta incercare disperata de a mai face rost de niste bani. Daca cineva il va inchiria acest spatiu va deveni un restaurant, un ceva. Partidul are nevoie de bani. Este din cale afara de trist ce se intampla. Nu este o masura administrativa, ci o masura imorala”, a protestat Doru Botiu, membru al Societatii Timisoara.

“Un nou contract nu poate fi facut in aceleasi conditii, decat daca Societatea Timisoara are statut de asociatie de utilitate publica. Au refuzat constant o asemenea varianta”, a explicat, pentru deBanat.ro, Adrian Negoita, consilier al presedintelui CJ Timis, Calin Dobra.

De remarcat ca la eliberarea spatiului si-a adus contributia si fostul judecator Mihai Decean (foto), de la Tribunalul Timis, revolutionar si membru activ al societatii. (G.I.)

Foto: Constantin Duma

Leave a Reply