VIDEO! Prins in flagrant de ofiterii DGA in timp ce incerca sa mituiasca un politist. Un tanar din Jimbolia a pus la bataie 500 de euro pentru recuperarea unui autoturism aflat sub sechestru

Operatiune reusita a ofiterilor de la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis. Dupa o perioada in care s-au profilat pe medici spagari si pacienti nemultumiti, subalternii comisarului sef Mihaela Scornea au prins, in sfarsit, si un cetatean care a incercat sa mituiasca un politist.


Flagrantul a fost organizat la Jimbolia, unde un tanar cercetat intr-un dosar penal instrumentat de Politia Orasului Jimbolia i-a facut o “oferta” de nerefuzat anchetatorului pentru a-si recupera un autoturism sechestrat in cauza.

Politistul nu a stat mult pe ganduri si a sesizat organele abilitate, iar in momentul in care i-a fost oferita mita, suspectul a fost ridicat de ofiterii anticoruptie.

„Luni, 9 octombrie a.c., lucratori de politie judiciara ai Directiei Generale Anticoruptie (DGA) – Serviciul Judetean Anticoruptie Timis, cu sprijinul Centrului Operational 2 Timisoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au organizat si realizat prinderea in flagrant a unui cetatean, in timp ce oferea, cu titlu de mita, suma de 500 de euro unui agent de politie din cadrul I.P.J. Timis – Politia orasului Jimbolia pentru restituirea unui autoturism ce ii fusese indisponibilizat in cadrul unui dosar penal”, au transmis reprezentantii DGA Timis prin intermediul canalului Youtube. (V.E.)

Leave a Reply