Eventuala arestare preventiva a executorului Gheorghe Brad va fi decisa, maine, de Inalta Curte de Casatie si Justitie! Procurorii DIICOT au contestat decizia Curtii de Apel Timisoara

Lasat in libertate de Curtea de Apel Timisoara, care a respins propunerea  procurorilor DIICOT de arestare preventiva a inculpatilor din dosarul Baile Herculane, executorul judecatoresc Gheorghe Brad va fi nevoit sa treaca, maine, si prin furcile caudine ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


Decizia judecatorului de drepturi si libertati de la Timisoara a fost contestata de procurorii DIICOT, astfel ca, la termenul din 2 noiembrie, atat Gheorghe Brad, care a “aranjat” vanzarea Hotelului Traian pe nici un leu, dupa cum acuza anchetatorii, cat si omul de afaceri Alexandru Gravrilescu, cumparatorul activelor din Banat, si avocatul Rusu Istrate, complicele manevrelor dolosive, vor incerca sa dovedeasca faptul ca nu reprezinta pericole publice, pentru a nu fi trimisi dupa gratii pentru 30 de zile.

Reamintim ca Gheorghe Brad, fost procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, a fost ridicat de mascati, joi dimineata, chiar dintr-o sala de judecata de la Tribunalul Caras-Severin, alaturi de alti membri ai gruparii infractionale care au jefuit patrimoniul statiunii Baile Herculane, si condus la sediul DIICOT in vederea audierii.

Acuzatiile vizeaza infractiunile de constituire a unui grup infractional, abuz in serviciu, delapidare, spalare de bani, sustragere de sub sechestru, santaj, inselaciune si distrugere. In seama executorului judecatoresc Gheorghe Brad s-a retinut faptul ca a vandut la preturi derizorii, catre omul de afaceri Alexandru Gavrilescu, mai multe hoteluri aflate sub sechestru judiciar. (G.I.)

Sursa foto: pressalert.ro

 

 

2 thoughts on “Eventuala arestare preventiva a executorului Gheorghe Brad va fi decisa, maine, de Inalta Curte de Casatie si Justitie! Procurorii DIICOT au contestat decizia Curtii de Apel Timisoara

  1. Gigi te descalifici prin articolele proaste care le scrii! Vezi ca nu esti bine documentat si scrii chesti de Can Can! Realitatea este alta, nu dai dreptul la replica, sa nu te dea in judecata cei pe care ii pictezi cu abuzurile facute de catre niste incompetenti! Cind este un grup infractional constituit inseamna ca toti fac parte din aceiasi organizatie, astia parese nu sunt din aceiasi echipa cu Armas, mai mult executorul a pus in aplicare o sentinta, a executat un bun cu siguranta in baza unei sentinte judecatoresti definitive! Este posibil sa fie putin represiune nedreapta si abuz in serviciu dar este cel mai bine sa lasam judecatori sa dea o sentinta! Daca se va dovedi ca acestia sunt nevinovati ce vei face dl. Ilas? cum vei justifica ceia ce promovezi? Unde este dreptul la replica? sar putea sa platesti pentru toate astea. Numai bine

  2. domnu Ilas, de ce nu dati la corectat si pentru aprobare “bun de tipar” articolele cu Ghita Brad hm? ca vad ca Gheorghe este suparat ca nu v a dat bun de tipar si postati cum va taie capu cap limpede 🙂 Ghita Brad stii ce inseamna cap limpede? Nu stii, stai jos ai 4!!!

Leave a Reply