Perchezitii la Lugoj! Politistii din Timis, pe urmele “mafiei” facturilor fictive. Patru oameni de afaceri ridicati si condusi la audieri

Politisti de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, cu sprijinul politistilor din Caras-Severin si Constanta, au efectuat in aceasta dimineata trei perchezitii in orasele Lugoj, Bocsa si Constanta.


Perchezitiile se desfasoara in cadrul unui dosar penal, aflat in instrumentarea politistilor din Timis, in care sunt vizati patru oameni de afaceri care ar fi reusit sa prejudicieze statul roman cu aproape 300.000 de lei.

In dosar se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca, in perioada martie – septembrie 2014, in calitate de reprezentanti ai unor societati comerciale, ar fi inregistrat in evidentele contabile ale societatilor operatiuni comerciale fictive ce au avut ca obiect achizitionarea de material lemnos, scopul fiind de a se sustrage de la plata obligatiilor legale fata de bugetul statului.

Activitatile desfasurate vizeaza patru persoane si trei societati comerciale, presupuse a fi implicate in comiterea infractiunilor. (V.E.)

Leave a Reply