THE BEST! Timisoreanul Nini Dica, distins cu premiul “Jucatorul anului 2017” de catre Tennis Europe. FRT isi revendica titlul, desi juniorul a participat la competitii mai mult pe banii parintilor

Nini Gabriel Dica, component al Lotului National U 16, a primit din partea Tennis Europe premiul “Jucatorul anului 2017” in Tennis European Junior Tour, informeaza Federatia Romana de Tenis. Sportivul este antrenat de Razvan Itu.


“Este o performanta incredibila pentru acest tanar si foarte talentat junior din Romania, si ma bucur ca cei de la Tennis Europe i-au oferit acest premiu, pentru ca el este, in egala masura, o apreciere a valorii lui Nini Dica, si o recunoastere a muncii pe care noi, cei din Federatia Romana de Tenis, am depus-o in toti acesti ani pentru dezvoltarea tenisului romanesc. Il felicit pe Nini si asteptam de la el si alte performante exceptionale”, a declarat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Paradoxal, oficialii federatiei isi revendica aceasta performanta deosebita, desi juniorul timisorean a participat la cele mai multe competitii internationale pe banii parintilor si a sponsorilor care sprijina Asociatia Nini, Educatie prin sport. (C.R.)

Leave a Reply