APEL PMP! Parlamentarii de Timis, front comun pentru a convinge Guvernul sa finanteze obiectivele importante ale judetului

Obiectivele majore de investitii pentru Timisoara trebuie abordate din perspectiva politicii pentru cetatean, nu a rivalitatilor doctrinare, a sustinut, astazi, deputatul Cornel Samartinean, in cadrul unei intalniri cu presa.


Liderul PMP a cerut autoritatilor locale si judetene sa invite parlamentarii de Timis la o dezbatere publica, unde sa fie expuse prioritatile investitionale pentru 2018, astfel incat trimisii nostri la Bucuresti sa poata face front comun pentru obtinerea finantarilor de la bugetul de stat.

“De cand sunt in Parlamentul Romaniei, de sase ani, am incercat sa identific care este agenda publica a orasului si judetului pentru a propune amendamente la bugetul de stat, in incercarea de a obtine finantarea proiectelor importante pentru Timis. Vreau sa cred ca in momentul in care Guvernul va veni in Parlament cu proiectul de buget pe anul 2018, toti parlamentarii de Timis vom incerca sa facem front comun pentru a sustine finantarea catorva obiective majore pe care judetul nostru le are”, a sustinut Cornel Samartinean.

In opinia sa, construirea Centurii de Sud a Timisoarei si modernizarea Garii de Nord sunt doua lucrari blocate de mai multi ani, care, in mod obligatoriu, ar trebui trecute pe agenda investitionala de anul viitor. (Gabriela Gaspar)

Leave a Reply