SOC! La prizat de cocaina in centrul Timisoarei! Doi tineri au fost prinsi de politistii locali, la putin timp dupa ce si-au luat doza de praf alb

Distrugerea culturilor de canabis din Timis si Arad pare sa-si fi pus amprenta asupra consumatorilor de droguri usoare din vestul tarii, care, pentru a evita sevrajul, au trecut la “next level”, adica experimentarea drogurilor de mare risc, precum cocaina.


Un asemenea caz s-a produs, joi dimineata, in plin centrul Timisoarei, la intersectia strazilor Eurgeniu de Savoya cu Carol Robert de Anjou, si a avut ca protagonisti doi tineri teribilisti, a caror agitatie suspecta a atras atentia politistilor locali. In momentul in care au fost abordati pentru a fi legitimati, unul dintre ei a incercat sa ascunda un plic, dar n-a reusit si l-a aruncat pe jos.

„Imediat, politistii locali au trecut la legitimarea celor doi si la verificarea zonei din imediata apropriere, gasind pe jos o tigara confectionata artizanal. De asemenea, la controlul corporal efectuat asupra unui dintre tineri s-a gasit un pliculet din nylon in care se afla o substanta alba, sub forma de praf, din categoria celor interzise. Cei doi se numesc B.C., de 26 de ani, din Timisoara, si T.E., de 23 de ani, din Arad. Acestia au declarat ca in plic ar fi cocaina”, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Cei doi au ajuns la Sectia 1 Politie, unde li s-a intocmit dosar pentru trafic si consum de droguri. (V.E.)

Leave a Reply