ACCIDENT! Doi agenti de politie raniti, dupa ce autospeciala cu care urmareau un suspect a fost lovita si proiectata intr-un sant

Doi agenti de politie au fost raniti, duminica, dupa ce au incercat sa opreasca, in trafic, un barbat despre care detineau informatii ca nu are permis de conducere. Soferul a ignorat semnele politistilor, nu a oprit, iar in timpul urmaririi a virat brusc, lovind masina Politiei, pe care a proiectat-o intr-un sant.


Incidentul s-a petrecut duminica, in comuna Vedea, judetul Arges, dupa ce oamenii legii au incercat sa opreasca, in trafic, un barbat despre care detine informatia ca nu are permis de conducere.

“Primele informatii sunt ca politistii din patrula au observat un barbat care conducea un autoturism si despre care detineau informatii ca nu are permis de conducere. Acesta nu a oprit la semnalul politistilor. Politistii au incercat sa il depaseasca moment in care soferul a virat brusc si a intrat in coliziune cu autospeciala de politie”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir.

Acesta a afirmat ca masina condusa de politisti a fost proiectata intr-un sant, cei doi fiind usor raniti.

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges a am mai precizat ca aceasta cauza a fost preluata de un la procuror si ca este doar o “chestiune de timp” pana cand barbatul care a provocat accidentul va fi prins. (V.E.)

 

Leave a Reply