SOC! Tentativa de talharie asupra unui ofiter din cadrul Politiei Transporturi Timisoara. Infractorul a fost dezarmat de cutit si imobilizat chiar de catre “victima” agresiunii

Un politist din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara a reusit sa imobilizeze un talhar din Arad, care l-a atacat cu un cutit pentru a incerca sa-l deposedeze prin violenta de telefonul mobil.


Tentativa agresorului a esuat rapid, intrucat “victima” s-a dovedit a stapani perfect tehnicile de autoaparare.

Incidentul a avut loc, luni, in trenul accelerat 1665, care circula pe relatia Iasi – Timisoara, dupa ce garnitura a trecut de localitatea Savarsin.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, a declarat ca un barbat a intrat intr-un compartiment in care se afla un singur calator, pe care a intentionat sa-l talhareasca prin amenintarea cu un cutit. Politistul a reusit sa se apere si sa-l imobilizeze pe agresor, care a fost predat unui echipaj de la Politia Transporturi cand trenul a ajuns la Arad.

„Fapta talharului nu a putut fi dusa la indeplinire, intrucat persoana vatamata, comisarul sef Liviu Ion Nica, din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara, cu fermitate a procedat la oprirea si imobilizarea celui in cauza, reusind totodata si deposedarea lui de arma utilizata. Faptuitorul a fost condus de politist la sediul Serviciului Judetean de Transporturi Arad, reusindu-se astfel indentificarea lui”, a mai precizat Lorena Radu, purtatorul de cuvant al IPJ Arad.

Suspectul are 45 de ani si este din Arad. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, si urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru talharie calificata. (V.E.)

Leave a Reply