ALARMA! Politist dat in urmarire generala, dupa ce familia a reclamat ca a disparut de cateva zile. Subofiterul Dumitru Giuhat era in concediu, iar azi trebuia sa se intoarca la serviciu

Un agent de politie este cautat de colegii sai in toate colturile tarii, dupa ce familia sa l-a dat disparut inca de luni seara.


A plecat de acasa la volanul autoturismului sau, un VW Golf 4, cu numarul de inmatriculare MH-03-WMU, spunand familiei ca iese la o mica plimbare, pentru a lua o gura de aer, intrucat suferea de afectiuni pulmonare. De luni seara este asteptat sa revina…

Agentul sef principal Dumitru Giuhat (foto), subofiter in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Mehedinti, in varsta de 48 de ani, a lucrat mai multi ani la Biroul de Ordine Publica, iar de cateva luni a fost repartizat la Control acces, la poarta de intrarea in sediul IPJ Mehedinti.

Se afla in concediu de odihna, iar astazi ar fi trebuit sa se intoarca la munca.

“Persoana disparuta se numeste Giuhat Dumitru, este in varsta de 48 de ani si are urmatoarele semnalmente: Inaltime 1,80 m, constitutie atletica, fata prelunga, ten deschis, par blond cu fir drept scurt pieptenat pe partea stanga, ochii albastri. Imbracaminte: la data disparitiei era imbracat in geaca din fas de culoare gri cu fermoar, iar in zona pieptului avea doua dungi circulare de culoare maro, pantaloni din trening de culoare albastru cu inscrisul „Adidas” in dreptul buzunarului, iar in picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare alba”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Mehedinti.

Politistul este casatorit si are o fiica. A fost testat psihologic si, de fiecare data, a trecut cu bine verificarea.

Cei care l-au vazut sau pot oferi detalii sunt rugati sa anunte Inspectoratul de Politie Judetean Mehedinti, apeland numarul unic de urgenta 112. (V.E.)

Leave a Reply