PE SURSE! Cum ar putea sa apara Rolls Royce-ul actritei Meryl Streep in parcarea stadionului alb-violet din Timisoara

Una dintre cele mai scumpe masini inmatriculate in Romania, un Rolls Royce Phantom, care a apartinut actritei americane Meryl Streep, ar putea fi admirata, din ianuarie 2018, in parcarea Stadionului “Dan Paltinisanu” din Timisoara.


Pretioasa bijuterie pe patru roti nu va fi adusa la stadion, dupa cum s-ar putea crede, intr-o incercare disperata de a mai atrage publicul la meciurile ACS Poli, ci pentru ca actualul ei proprietar are mari sanse de a deveni presedintele clubului.

Impresarul Cristea Opria ar putea prelua fraiele ACS Poli Timisoara, de la inceputul anului 2018, dupa retragerea lui Sorin Dragoi, si este de presupus ca-si va face aparitia la stadion la volanul automobilului sau placat cu aur.

“A fost doar o intamplare, nu am achizitionat Rolls-ul pentru ca apartinea doamnei Streep, ci pentru ca masina se prezenta in conditii foarte bune. Era un Phantom fabricat in 2005, inmatriculat in 2007 si care avea doar 6.000 de kilometri la bord. Pe urma am luat si Hummer-ul, care a apartinut luptatorului de wrestling Dave Batista, si le-am adus in tara pentru a fi placate cu aur”, a marturisit Cristea Opria.

Pretul achitat doamnei Streep pentru limuzina de lux, nu mai putin de 500.000 de dolari, un amanunt financiar care va conta, la nevoiasa ACS Poli Timisoara, in momentul in care se va vota numele urmatorului presedinte. (C.R.)

Leave a Reply