Procurorii nu mai au dreptul la girofar! In schimb, deputatii vor fi dotati cu astfel de dispozitive, intrucat “sunt in misiune permanent”

Comisia de Transporturi din Camera Deputatilor a votat, astazi, propunerea reprezentantilor PSD ca procurorii sa nu mai aiba voie sa foloseasca girofaruri cand se deplaseaza in interes de serviciu, la vreo interventie, in schimb aceasta favoare de trafic ar putea fi acordata deputatilor, intrucat “ei se grabesc si sunt in misiune permanent”.


Discutiile contradictorii care au precedat votarea acestor ciudate modificari legislative au fost dezvaluite de deputatul USR de Timis, Catalin Drula, pe pagina sa de Facebook.

Iata postarea care releva modul discretionar in care PSD-ul face legi in Romania.

“Ce subiecte mai discutam la propunerea deputatilor PSD in Comisia de Transporturi:

– procurorii sa nu mai aiba voie sa foloseasca girofaruri cand merg la o interventie (pe asta au si votat-o)
– de ce posesorii de Hummer au nevoie de categoria C la permis (unul din membrii Comisiei, recent pagubit de un alt SUV de lux, este posesor de un astfel de vehicul)
– sa aiba voie deputatii cu girofaruri ca “ei se grabesc si sunt in misiune permanent”

La propunerea mea, “hai sa mergem pe strada acum sa intrebam niste cetateni ce parere au”, raspunsul a fost ca “nu conteaza, aia sunt cei care va voteaza pe voi, USR-ul”.

La observatia mea ca directori de companii cu zeci de mii de angajati si contributii de zeci de milioane de euro la bugetul de stat stau in trafic si nu se deplaseaza cu girofaruri prin oras (si, in general, toti oamenii care merg la munca in fiecare dimineata) raspunsul a fost “ei nu sunt in serviciul poporului ca noi”.

In plus, rasete si glumite despre “USR-istii astia care merg cu trotineta, au voie domnu’ chestor?” (catre seful Politiei Rutiere, prezent in sala).

Ah! Si, catre USR-isti: “voi sunteti anti-nationali, de ce nu plecati, ma, din tara!”

Nu plecam, ma, uite stam sa va enervam pe voi si sa fim vocea cetatenilor, aici!” (Mara Ion)

 

Leave a Reply