EXPLOZIV! Milionarul Romeo Dunca s-a prabusit cu elicopterul pe Muntele Mic! Vantul puternic l-a aruncat peste cablul unui telescaun

Milionarul timisorean Romeo Dunca a scapat cu viata, miercuri seara, dupa ce s-a prabusit cu elicopterul pe Muntele Mic, in judetul Caras-Severin, insa aparatul de zbor pe care-l pilota a fost distrus aproape in totalitate.


Potrivit unor surse oficiale, cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca se afla, miercuri seara, la bordul elicopterului sau, pe Muntele Mic, iar la un moment dat, din cauza vantului puternic, aparatul de zbor s-a prabusit peste cablul de transport al telescaunului de pe partia Borlova 1.

„A fost o clipa de neglijenta pe care mi-o asum. In cabina nu mai era nimeni, iar la manete am fost eu, deci nu altcineva asa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt insemnate”, a declarat Dunca imediat dupa evenimentul in care putea sa-si piarda viata.

La locul accidentului nu au fost solicitate echipaje de pompieri, de politie ori ambulanta, astfel ca se presupune ca omul de afaceri nu a suferit rani grave, care sa fi necesitat interventii de urgenta sau transportul imediat la spital.

Elicopterul tip Eurocopter AS 350 B3, care se spune ca a costat doua milioane de euro, a fost serios avariat, iar explicatia oferita de milionar nu rezista logicii, cata vreme sustine ca o rafala de vant i-a rasturnat aparatul de zbor in timp ce s-a deplasat pana la portbagajul masini.

Nu este clar cum a aterizat elicopterul pe cablul de transport al telescaunului, pentru ca meteorologii nu au anuntat furtuni atat de violente, pe Muntele Mic, incat sa ridice in aer obiecte de peste 1,4 tone…

In urma cu cativa ani, in timpul procesului de divort, Daniela Dunca, fosta sotie a transportatorului milionar, facea o declaratie foarte dura. „Lui Romeo ii place sa se joace cu moartea! De multe ori a carat cu elicopterul – mai cu seama in perioada cand a construit cabana din Retezat, de la Brustur – materiale mult mai grele in sarcina decat limita maxima a aparatului de zbor. Ne-a expus si pe noi la riscuri de acest gen, cand ne-a imbarcat in elicopter pentru a ne duce pe munte, desi era o vreme extrem de neprielnica zborului”.

De altfel, acesta nu este primul accident montan din care Dunca scapa cu viata. In august 2011, a suferit un alt accident pe Muntele Mic, in timp ce se plimba cu ATV-ul pe niste poteci pe munte. Din cauza neatentie, vehicolul a scapat de sub control si a aterizat intr-o rapa, rasturnandu-se peste milionarul banatean. (V.E.)

 

Leave a Reply