Punct final in “executia” judecatoarei Lavinia Cotofana! Presedintele Romaniei a semnat decretul de excludere din profesie

Excluderea din magistratura a judecatoarei Lavinia Cotofana, de la Judecatoria Arad, a devenit oficiala, prin emiterea decretului prezidential.


La aproape doua luni dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia judecatoarei la decizia CSM de excludere din profesie, presedintele Romaniei a pus punct acestei batalii cu sistemul a fostului ofiter SRI, trecut in tagma judecatorilor.

Astfel, printre decretele semnate de Klaus Iohannis in data de 29 noiembrie, se afla si “Decretul privind eliberarea din functia de judecator la Judecatoria Arad a doamnei Lavinia-Nicoleta Cotofană ca urmare a aplicarii sanctiunii disciplinare constand in ‘excluderea din magistratura’, dispusa prin Hotararea nr. 23J/31.10.2016 a Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara, definitiva, potrivit Minutei deciziei civile nr. 266/09.10.2017 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie – Completul de 5 judecatori, in dosarul nr. 70/1/2017”.

Reamintim ca printre membrii CSM care au votat “executia” Laviniei Cotofana s-a aflat si deontologul de serviciu al sistemului judiciar, Cristi Danilet.

Sa mai spunem ca, dupa 11 ani de cariera in SRI, Lavinia Cotofana a resusit sa intre in magistratura si sa imbrace roba de judecator doar noua luni, in perioada ianuarie – octombrie 2016, ulterior fiind exclusa din sistem din cauza sesizarii la Parchet a unor ilegalitati din justitia aradeana. (G.I.)

 

2 thoughts on “Punct final in “executia” judecatoarei Lavinia Cotofana! Presedintele Romaniei a semnat decretul de excludere din profesie

  1. Dar motivarea hotararii de excludere se poate publica pe Impact press, tocmai pentru a vedea minciunile doamnei judecator, ca nu are nicio legatura cu faptul ca a fost ofiter SRI!! A fost exclusa pentru abateri disciplinare grave domnilor de la impactpress, ati publicat in permanență doar pozitia ei dar hot csm de excludere ramasa definitivă si irevocabilă oare de ce? Va spun eu de ce, pentru ca doamna Cotofana v a mințit!

  2. Doamna Cotofana, ne pemiteti sa dam publicitatii hotărârea de excludere sau e secret de stat? Cu plangerea penală impotriva lui Alunaru cum ma stati, acu’ si Bosnea e securist dacă v a da clasare??
    Lasati o doamnă ca măcane
    Ati fugit din SRI dupa 11 ani si ati rezistat 9 luni judecător, foarte puțin pentru un ofiter, foarte puțin! Sa nu imi spuneti ca ati plecat din SRI pentru ca v ati saturat de sistem, ati fugit la un loc călduț de magistrat dar nu a tinut@
    Dacă ați face o cerere de reîntoarcere in SRI ce ar zice Helvig, v ar primi? De ce nu v ar reprimi? Prietenii stiu de ce:)

Leave a Reply