VIDEO! Cine este securistul incognito care i-a provocat pe manifestantii din Piata Victoriei? „Ma pis pe protestatari si pe tine!”

Batranul care a fost protagonist al unui incident violent, dupa ce i-a injurat pe protestatarii din Piata Victoriei, a fost locotenent-colonel in Securitate, loctiitor al sefului Departamentului Securitatii Statului, Securitatea Municipiului Bucuresti, informeaza Adrian Popa pe Facebook. Numele acestuia este Pavel Badea (foto).


„Ca tot s-au panicat toti ieri ca i-a umflat unul ochii mosuletului ala care cu 3 minute inainte statea in dispozitivul de jandarmi, haideti sa o lamurim, este Pavel Badea locotenent-colonel, loctiitor sef de Securitate, la Departamentul Securitatii Statului, Securitatea Municipiului Bucuresti in 1989, inainte de asta, apare prin `83 ca maior Departamentul Securitatii Statului, directia a 6-a, anchete penale, ca sa intelegeti mai bine, gasca lu` Visinescu, dar mult mai tanar! Da?”, a scris Adrian Popa.

Intrebat insistent de unde are aceste informatii, Popa a explicat: „Hai sa explic mai pe larg, ca tot primesc mesaje de la oameni care vor sursa. Colonelul Anton Furtuna care nu a putut sa vina la parada de 1 decembrie, m-a rugat sa ii fac rost de parada sa o vada pe un DVD player, am luat-o de la Youtube, am pus-o pe un DVD si cand ne-am intalnit in Tei sa ii dau DVD-ul, am stat la discutii pe strada 15 minute, ajungandu-se la discutia cu targul de Craciun si cu mosul ala, mi-a zis ca nu stie povestea, i-am aratat pe telefon si mi-a spus ca il stie, au fost colegi, nu l-a mai vazut din `91, dar mi-a dat nume si mi-a spus cu ce s-a ocupat”.

Batranul i-a injurat pe protestatari, „Ma pis pe protestatari si pe tine!” si „Du-te, ma, in p…a mea!”, dupa care a incercat sa il loveasca cu rucsacul pe unul dintre ei.

Imagini cu batranul insangerat au fost difuzate insistent de televiziunile controlate de PSD, Antena 3 si Romania TV, pentru a arata cat de „agresivi” sunt protestatatarii din Piata Victoriei. Incidentul a fost folosit si de Gabriela Firea pentru a-i acuza pe toti protestatarii ca sunt „agresivi” si ca se doreste instalarea „anarhiei”.

„Constat ca, de astazi, putem marca inceputul unei perioade in care Constitutia Romaniei si legile tarii sunt calcate in picioare fara ca institutiile centrale ale statului sa reactioneze. Asta inseamna inceputul anarhiei. Daca azi a fost impiedicata Primaria Capitalei sa organizeze legal un eveniment intr-un spatiu public, ce apartine tuturor bucurestenilor, maine se pot intampla evenimente similare la Administratia Prezidentiala, la Parlament, la alte institutii publice care ii reprezinta pe toti cetatenii, indiferent de apartenenta politica, criterii de gen, convingeri politice, categorie sociala, sau rasa.

Este foarte grav ce s-a intamplat astazi si, ca atare, trag un semnal public de alarma.

Am luat decizia de a muta Festivalul de colinde si targul de Craciun intr-o alta locatie dar acest lucru nu rezolva problema de fond. Legea a fost incalcata, un barbat a fost batut de un protestatar ilegal, oamenii legii au fost agresati fizic si verbal, bunuri publice au fost distruse. Cei care au incalcat legea, vor raspunde pentru asta, atat civil cat si penal”, a anuntat Firea intr-un comunicat de presa. (I.P.)

Sursa: aktual24.ro

One thought on “VIDEO! Cine este securistul incognito care i-a provocat pe manifestantii din Piata Victoriei? „Ma pis pe protestatari si pe tine!”

  1. observ cu tristete ca impactpress propaga fake news…am inteles ca pe mosulica nu-l cheama Pavel Badea si n-a fost securist…de ce nu scrieti si de agresorul pensionar la 42 de ani, protestatar de profesie si avand convingeri legionare( dupa cum scrie pe propriul profil de Facebook…vezi Sandy Matei…)

Leave a Reply