ACCIDENT! O studenta si-a pierdut viata pe centura Lugojului, dupa ce BMW-ul cu care venea spre Timisoara s-a rasturnat

O studenta in varsta de 19 ani a murit, iar alti patru tineri din Gorj, care veneau la facultate, in Timisoara, au ajuns la spital, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sens giratoriu de pe soseaua de centura a municipiului Lugoj, in judetul Timis.


Un grav accident rutier s-a produs, in noaptea de duminica spre luni, pe centura orasului Lugoj, din judetul Timis.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Sarbu, a declarat, luni dimineata, ca soferul unui autoturism BMW, care circula dinspre Caransebes spre Timisoara, in care se aflau inca patru persoane, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului intr-un sens giratoriu si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

“In urma accidentului, a rezultatul decesul unei tinere de 19 ani, iar alte patru persoane aflate in masina au fost ranite, doua femei si doi barbati, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Toate sunt din judetul Gorj. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a afirmat Ionut Sarbu.

Cele patru persoane ranite au varste cuprinse intre 19 si 21 de ani, doua dintre acestea fiind in stare grava.

Acestia erau studenti si veneau la Timisoara, la facultate. (V.E.)

 

 

Leave a Reply