MAREA DEFILARE! Liderul PSD Timis, Calin Dobra, obligat sa scoata in strada cel putin 5.000 de oameni. Misiunea protestatarilor, sa-l aplaude pe Liviu Dragnea si sa huiduie “statul paralel”

Recunoscuta ca una dintre organizatiile din teritoriu ostile lui Liviu Dragnea, dupa exercitiul de solidaritate cu fostul premier banatean, Sorin Grindeanu, filiala PSD Timis trebuie sa se hotarasca urgent daca va participa la marea demonstratie politica de forta impotriva “statului paralel”, care, dupa aprecierile delirante ale secretarului general adjunct Codrin Stefanescu, va trebui sa se auda atat la Bruxelles, cat inclusiv pe Marte.


De fapt, un pretext ridicol pentru scoaterea in strada a membrilor de partid si sustinerea presedintelui PSD, aflat in pierdere de autoritate si picaj liber de la varful partidului dupa ce, in cel de-al treilea dosar penal, a intrat in coliziune cu inspectorii antifrauda de la OLAF.

Conform pressalert.ro, Liviu Dragnea i-ar fi cerut presedintelui executiv al PSD Timis, Calin Dobra, sa organizeze un miting de mare amploare in capitala Banatului, la care sa participe cel putin 5.000 de timisoreni, altfel nu are rost sa fie organizat.

Desi Calin Dobra a negat ca liderul maxim i-ar fi cerut asa ceva, totusi i-a convocat de urgenta pe toti membrii Comitetului Executiv Judetean pentru a lua o decizie.

Trecand peste imperativul situatiei, cu un Liviu Dragnea care incepe sa traga partidul in jos, este de asteptat ca PSD Timis sa demonstreze electoratului ca este o organizatie cu principii sanatoase, sa ramana strans unita in jurul apoliticului Sorin Grindeanu si sa-l trimita in strada doar pe deputatul incompatibil Matei Suciu, un mare admirator al providentialului dictator de Teleorman, care, sambata, isi doreste in strada jumatate de Romanie pentru a marca festiv si extrem de sonor ziua de lupta impotriva “statului paralel”…  (Mara Ion)

Leave a Reply