PLEDOARIE PENTRU CARITATE! Corul Avocatilor din Timis pregateste un concert de colinde, care va fi sustinut la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Fondurile vor fi donate copiilor defavorizati

Corul Avocatilor din Timis a reluat repetitiile in cea mai mare forta lirica, motivul fiind unul cat se poate de caritabil: strangerea de fonduri pentru copiii defavorizati.


Dupa succesul de anul trecut, cand s-au adunat aproape 8.000 lei pentru proiectul “Invata sa reusesti!” al Fundatiei United Way Romania, Corul Avocatilor revine cu acelasi concept de succes, un concert de colinde sustinut  alaturi de grup vocal format din copii, reuniti special pentru promovarea cauzei sociale a evenimentului.

“Concertul de anul trecut a adus multa bucurie si emotie, iar publicul a raspuns extraordinar apelului nostru umanitar si muzical. Donatiile colectate cu acea ocazie au facut diferenta pentru mai multi copii nevoiasi, fapt care ne-a motivat sa reluam cu entuziasm repetitiile sub bagheta doamnei dirijor Codruta Niculescu. Speram ca, si in acest an, publicul sa primeasca o parte din sufletele si glasurile noastre, iar pentru cei in nevoie, sa faca un gest de compasiune”, a spus avocatul Paul-Filip Ciucur, initiatorul corului.

Concertul de colinde sustinut de Corul Avocatilor in 2017 va avea loc duminica, 17 decembrie, de la orele 18, la Catedrala Mitropolitana din Timisoara.

Intrarea este libera, donatiile se pot face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei al Fundatiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

Sa mai spunem ca, anul trecut, in urma concertului caritabil de colinde, Corul Avocatilor a reusit sa stranga 5.337 lei in urnele pentru donatii, suma careia i se adauga inca 2.000 lei, contributie din partea Baroului Avocatilor Timis. Banii au fost donati pentru ca 70 de copii marginalizati sau aflati in situatii de risc sa-si continue studiile. (M.I.)

 

Leave a Reply