Petrica Moise, un adevarat narcotic muzical pentru spectatori! O femeie a ramas fara poseta intr-un restaurant din Timisoara, in timp ce-l asculta vrajita pe marele rapsod banatean

Piesele cantate de Petrica Moise hipnotizeaza publicul in asemenea hal, incat localurile din Timisoara care colaboreaza cu marele rapsod banatean au devenit tinte tot mai frecventate de hoti, in conditiile in care infractorii stiu ca nu intampina vreo rezistenta in a sustrage haine sau posete.


Un asemenea episod s-a intamplat, vineri seara, la un restaurant din zona Pietei Alexandru Mocioni, unde o femeie – vrajita de doinele live interpretate de Petrica Moise – a reclamat disparitia posetei, in care avea o mare suma de bani.

In ciuda faptului ca localul era ocupat de clienti la capacitate maxima, nimeni nu a observat momentul in care, un individ tuciuriu, cu o haina pe brat, a intrat, a facut un tur de orizont pentru a-si stabili tinta, dupa care a dat “atacul” si a plecat cu o poseta lasata nesupravegheta.

Din fericire, camerele de supraveghere instalate in local au surprins toate detaliile acestei infractiuni, iar patronii restaurantului au solicitat interventia unui echipaj de politie de la Sectia 3, care a ajuns rapid la fata locului pentru a prelua filmarea.

Cu siguranta, hotul va fi identificat si prins in cel mai scurt timp, in conditiile in care rezolutia imaginilor a permis stabilirea imediata a semnalmentelor. In cazul in care va fi gasit vinovat, hotul risca pana la 3 ani de inchisoare. (V.E.)

One thought on “Petrica Moise, un adevarat narcotic muzical pentru spectatori! O femeie a ramas fara poseta intr-un restaurant din Timisoara, in timp ce-l asculta vrajita pe marele rapsod banatean

  1. Nu cred ca sunt vinovati cei de la restaurante pentru succesul nebun al marelui rapsod popular. Ideea e sa-si puna paznici, pentru ca altfel la un moment dat le vor fura si camerele de supraveghere

Leave a Reply