Fluturasul lui Grindeanu! Ce salariu fabulos va incasa fostul premier al Romaniei, in calitate de presedinte al ANCOM

Parlamentul a adoptat in aceasta saptamana modificari majore in privinta numirii si demiterii conducerii Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), dar si in privinta salarizarii conducerii acestei autoritati care reglementeaza piata de peste 4 miliarde euro a comunicatiilor, dezvaluie HotNews.ro.


Senatorii au modificat si modul de stabilire a salariului presedintelui ANCOM, “la nivelul a cinci salarii medii la nivelul institutiei aferente lunii ianuarie a fiecarui an”. Salariul vicepresedintilor ANCOM s-a stabilit ‘la nivelul a patru salarii medii la nivelul institutiei aferente lunii ianuarie a fiecarui an’.

Acest amendament referitor la salarizarea conducerii ANCOM a fost propus de senatorul PSD Gheorghe Marin si a fost adoptat cu majoritate de voturi.

Ce inseamna cinci salarii medii la nivelul ANCOM? Potrivit surselor HotNews.ro, salariul mediu net la nivelul acestui an in ANCOM, cifra prezentata de directia economica a autoritatii de reglementare in cadrul Comisiilor din parlament, a fost de aproximativ 6.800 de lei.

La acest nivel, Sorin Grindeanu, presedintele ANCOM, ar urma sa incaseze lunar un salariu de 34.000 de lei (circa 7.500 euro). Cei doi vicepresedinti ar avea salarii nete de circa 27.200 de lei (aproximativ 6.000 de euro). (Mara Ion)

 

One thought on “Fluturasul lui Grindeanu! Ce salariu fabulos va incasa fostul premier al Romaniei, in calitate de presedinte al ANCOM

  1. Astavara,chiar am crezut ca ac. baietas are tupeu si orgoliu,am zis,ba uite in sfarsit un politician cu orgoliu si demnitate,…de unde frate ! el,dupa infrangere,a pupat si lins,precum catelusul,pantoful stapanului,Te-aii vandut ieftin,mister GRIMASA,ai lacomit la salariul ala,care de fapt este o plata pt.a tine capul plecat. RUSINE,sunteti toti o apa si-un pamant ! Oare cat va mai rabda POPORUL asta ???!!!

Leave a Reply