PE SURSE! Doi politisti din Timis, prinsi in Serbia cu mari cantitati de tigari netimbrate si alcool. Inspectorul sef Alin Petecel a dispus o ancheta interna care poate duce la suspendarea celor doi

Doi agenti de politie din Timis sunt cercetati disciplinar si risca sanctiuni severe din partea conducerii inspectoratului, dupa ce au fost prinsi in Serbia cu mari cantitati de tigari si alcool.


Desi legea limiteaza cantitatile de produse accizabile care pot fi aduse din tara vecina la 2 pachete de tigari si un litru de alcool / de persoana, in bagajele celor doi oameni ai legii din Romania au fost descoperite nu mai putin de 40 de cartuse de tigari si 168 de litri de alcool dublu rafinat.

Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile, la Vama Varset Vatin, punctul de control al trecerii frontierei din partea sarba, omolog Vamii Moravita, iar marfa a fost confiscata si politistii romani sanctionati cu amenda.

Autoritatile din Serbia au informat, oficial, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Timis despre isprava celor doi angajati, iar ancheta interna urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

Surse din Politia Timis citate de tion.ro au dezvaluit ca politistii implicati in aceasta poveste ar fi agentul sef principal Dorin Albulescu, seful Postului de Politie Belint, si adjunctul sau.

Sa mai spunem ca, politistii din Belint nu sunt la primele probleme contraventionale sau penale. In decembrie 2015, Dorin Albulescu a ramas fara carnet de conducere pentru 30 de zile, dupa ce a facut o depasire pe linie continua si a fost surprins de colegii sai de la Politia Lugoj, iar, mai recent, in mai 2017, agentul Cristian Ionel Rotariu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, fals intelectual si abuz in serviciu, dupa ce a incercat sa “demonstreze” in acte, pentru o spaga de 1.000 de lei, ca un sofer cu permisul suspendat, prins in trafic, la volan, ar fi circulat cu bicicleta, fara vesta reflectorizanta. (G.I.)
Sursa foto: cetateanul.ro

Leave a Reply