ATENTIE! O strada din Timisoara, extrem de periculoasa pentru soferi. Doua accidente violente, la interval de cateva minute

Strada Stan Vidrighin din Timisoara a devenit un autentic pericol public pentru participantii la trafic, sambata dupa-amiaza, in conditiile in care s-au produs doua accidente la interval de doar cateva minute.


Potrivit reprezentantilor ISU Banat, in primul accident au fost implicate doua autoturisme, in care se aflau doar conducatorii auto. In urma impactului, o femeie a ramas in masina, neincarcerata, dar in stare de soc. La fata locului s-a deplasata rapid o autospeciala cu modul de descarcerare si 3 subofiteri, dar si o ambulanta.

Al doilea accident a avut loc la doar 200 de metri de primul, insa a avut consecinte mai grave.

Un barbat in varsta de aproximativ 30 de ani a accelerat, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stalp. A ramas incarcerat intre fiarele contorsionate ale masinii, motiv pentru care a fost nevoie de interventia salvatorilor.

Doua autospeciale cu modul de descarcerare, 7 subofiteri si o ambulanta s-au deplasat urgent la locul evenimentului, iar persoana ranita a fost extrasa din autoturismul avariat si predata medicilor de la Ambulanta.

Deocamdata nu au fost comunicate cauzele celor doua accidente, produse pe aceeasi strada din zona Caii Buziasului, insa este posibil ca starea carosabilului, cu gheata sau mazga, sa fi favorizat cele doua coliziuni. (M.I.)

Foto: ISU Banat

Leave a Reply