Groaznic accident de munca! Un tanar a murit dupa ce capul i-a fost strivit de o presa hidraulica. Interventia medicilor, zadarnica

Un tanar in varsta de 26 de ani si-a pierdut viata intr-un accident de munca petrecut, miercuri, la o firma de confectii metalice din Petrosani, dupa ce capul i-a fost surprins de o presa hidraulica. Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Hunedoara a declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs tragedia.


„Din primele informatii, se pare ca utilajul prezenta o scurgere de ulei. Tanarul a incercat sa vada de unde provine scurgerea, moment la care presa a intrat subit in functiune, nu se stie inca in ce imprejurari”, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul sef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog.

Medicii care au fost chemati in ajutor au gasit victima cu un traumatism cranian grav si in stop cardiac.

„Echipajul cu medic care a intervenit a inceput manevrele de resuscitare si a transportat pacientul la Unitatea de Primiri Urgente din Petrosani. Barbatul a decedat la spital, in ciuda manevrelor de resuscitare”, a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu.

Tanarul de 26 de ani era angajat din luna noiembrie 2016 ca lacatus-montator la firma de constructii metalice. (V.E.)

Leave a Reply