CULISE! Un primar PSD din Timis, adus la restaurant cu elicopterul! Pilotul aparatului de zbor, un afacerist care vaneaza lucrari edilitare

Unul dintre cei mai vechi primari din Timis a socat clientela unui restaurant de fite de la periferia Lugojului, zilele trecute, dupa ce a fost vazut coborand dintr-un elicopter si intrand in local pentru a servi pranzul.


Alaturi de edil se afla un om de afaceri din Arad, mare specialist in castigarea licitatiilor din domeniul constructiilor edilitare, respectiv drumuri, poduri, constructii civile, instalatii electrice, instalatii sanitare, alimentare cu apa, canalizare, executii linii tramvai, statii de tratare a apelor uzate, intretinere drumuri si deszapeziri.

Timp de o ora, elicopterul a fost vazut in parcarea restaurantului, dupa care aparatul a decolat fara primar, acesta hotarand sa se retraga discret la bordul unui autoturism.

Intrebat despre subiectul discutiilor la aceasta intalnire de taina, unde a fost adus cu elicopterul, Dumitru Pecora, primarul localitatii Barna, a negat toata povestea si, iritat de intrebarile jurnalistilor de la Lugoj Info.ro, le-a trantit telefonul in nas. Nici Ovidiu Palcu, milionarul din Arad care vaneaza oportunitati de afaceri in Timis, nu a fost mai vorbaret, negand, de asemenea, intalnirea cu primarul localitatii Barna.

Ramane de vazut ce caiete de sarcini cu dedicatie vor fi intocmite pentru aradeanul Ovidiu Palcu, in conditiile in care firmele sale acopera toata gama de lucrari ce pot fi scoase la licitatie de o primarie care deruleaza proiecte cu finantare externa de extindere sistem de alimentare cu apa si retea de canalizare menajera, dar si modernizari strazi si drumuri comunale. (V.E.)

Leave a Reply