Captura de droguri la Timisoara! Traficanti prinsi in flagrant de procurorii DIICOT in timp ce incercau sa vanda peste 1.000 de pastile ecstasy

Trei traficanti de droguri au fost retinuti de procurorii DIICOT Timisoara pentru trafic de droguri de risc si de mare risc in forma continuata, urmand sa fie prezentati unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva.


Ebetiuc Mircea Fabian, Serban David si Serbanica Alexandru Ionut au fost surprinsi in flagrant, in timp ce incercau sa tranzactioneze nu mai putin de 1.122 comprimate MDMA (ecstasy) si 73 fragmente de comprimate MDMA, a caror valoare pe piata neagra, la prima mana, este de peste 50.000 de lei.

In momentul in care au realizat faptul ca au fost prinsi in flagrant, traficantii au incercat sa dispara in viteza, lovind cu masina un politist. Omul legii a fost luat pe capota si trantit la pamant, impactul provocandu-i o serie rani usoare in zona cranio-cerebrala.

Cu ocazia perchezitiilor efectuate la data de 12.01.2018 pe raza municipiului Timisoara, la domiciliul inculpatilor au mai fost identificate si ridicate 32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum si bunuri destinate prepararii drogurilor pentru consum, grinder si cantar electronic si 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri”, au comunicat procurorii de la DIICOT Timisoara.

In urma cercetarilor facute de politisti a rezultat faptul ca inculpatii fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in traficul intern si international, comercializarea si consumul de droguri de risc si mare risc. (G.I.)

Leave a Reply